Hollywood Hulk Hogan

Nat type STUCK on moderate on xbox 360 and ps3

Kérdés

Utánanéztem neten és irták hogy ezt ird be meg ezt változtasd meg de én nem értek hozzá és nemakarok semmit elrontani, a telekom megtudná nekem csinálni hogy a nat type-om vegre valahara open legyen? Vagy inkább csináljam meg magam? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

A NAT Önnél beállított típusa a többi játékosnál beállított NAT-típussal együtt meghatározza, hogy sikeresen használhat-e többszereplős játékokat vagy particsevegést. Az alábbi táblázat szemlélteti a NAT-típusok közötti különbségeket, valamint azt, hogy az Önnél beállított NAT-típus alapján kivel játszhat többszereplős játékot, és kit hallhat particsevegés során.

nat.png

Nyitott NAT: Az OPEN (nyitott) NAT típussal többszereplős játékot játszhat és kezdeményezhet mindenkivel, akinek bármilyen NAT-típus van a hálózatán.
Mérsékelt NAT: A MODERATE (mérsékelt) NAT típussal többszereplős játékokat játszhat egyes emberekkel; azonban lehet, hogy másokkal nem fog tudni játszani, és általában a rendszer nem Önt választja a mérkőzések gazdájaként.
Szigorú NAT A STRICT (szigorú) NAT típussal csak azokkal tud többszereplős játékokat játszani, akik OPEN NAT típussal rendelkeznek. Ön nem választható a mérkőzés gazdájaként.
Unavailable (nem elérhető) NAT: Ha a NAT nem érhető el, nem használhatja a particsevegést, illetve nem csatlakozhat többszereplős játékhoz az Xbox Live-on elérhető egyes játékok esetében.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Egyéni porttovábbítási beállításaidat nem csinálják meg ingyenes hibaelhárítás keretei között. Illetve ez nem is hibaelhárítás lenne, mert nem hiba okozza a gondod, hanem egy nem megfelelő személyes beállítás, így ezt neked magadnak kell beállítanod. Amúgy úgy tudom, a moderate érték az jó, egy NAT mögötti PS3 esetnén, de majd ha lesz időm, utánaolvasok. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv!

A Telekom nem foglalkozik saját eszközök beállításával, esetleg csak külön fizetős szolgáltatásként.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most