Posztolva ekkor: March 30, 2020 Utánanéztem neten és irták hogy ezt ird be meg ezt változtasd meg de én nem értek hozzá és nemakarok semmit elrontani, a telekom megtudná nekem csinálni hogy a nat type-om vegre valahara open legyen? Vagy inkább csináljam meg magam? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 2, 2020 A NAT Önnél beállított típusa a többi játékosnál beállított NAT-típussal együtt meghatározza, hogy sikeresen használhat-e többszereplős játékokat vagy particsevegést. Az alábbi táblázat szemlélteti a NAT-típusok közötti különbségeket, valamint azt, hogy az Önnél beállított NAT-típus alapján kivel játszhat többszereplős játékot, és kit hallhat particsevegés során. Nyitott NAT: Az OPEN (nyitott) NAT típussal többszereplős játékot játszhat és kezdeményezhet mindenkivel, akinek bármilyen NAT-típus van a hálózatán. Mérsékelt NAT: A MODERATE (mérsékelt) NAT típussal többszereplős játékokat játszhat egyes emberekkel; azonban lehet, hogy másokkal nem fog tudni játszani, és általában a rendszer nem Önt választja a mérkőzések gazdájaként. Szigorú NAT A STRICT (szigorú) NAT típussal csak azokkal tud többszereplős játékokat játszani, akik OPEN NAT típussal rendelkeznek. Ön nem választható a mérkőzés gazdájaként. Unavailable (nem elérhető) NAT: Ha a NAT nem érhető el, nem használhatja a particsevegést, illetve nem csatlakozhat többszereplős játékhoz az Xbox Live-on elérhető egyes játékok esetében. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 2, 2020 Egyéni porttovábbítási beállításaidat nem csinálják meg ingyenes hibaelhárítás keretei között. Illetve ez nem is hibaelhárítás lenne, mert nem hiba okozza a gondod, hanem egy nem megfelelő személyes beállítás, így ezt neked magadnak kell beállítanod. Amúgy úgy tudom, a moderate érték az jó, egy NAT mögötti PS3 esetnén, de majd ha lesz időm, utánaolvasok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 1, 2020 Akkor se ha toluk es naluk vettem a modemet vagy routert? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 31, 2020 Üdv! A Telekom nem foglalkozik saját eszközök beállításával, esetleg csak külön fizetős szolgáltatásként. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Utánanéztem neten és irták hogy ezt ird be meg ezt változtasd meg de én nem értek hozzá és nemakarok semmit elrontani, a telekom megtudná nekem csinálni hogy a nat type-om vegre valahara open legyen? Vagy inkább csináljam meg magam?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon