Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nat type STUCK on moderate on xbox 360 and ps3


Hollywood Hulk Hogan

Kérdés

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

A NAT Önnél beállított típusa a többi játékosnál beállított NAT-típussal együtt meghatározza, hogy sikeresen használhat-e többszereplős játékokat vagy particsevegést. Az alábbi táblázat szemlélteti a NAT-típusok közötti különbségeket, valamint azt, hogy az Önnél beállított NAT-típus alapján kivel játszhat többszereplős játékot, és kit hallhat particsevegés során.

nat.png

Nyitott NAT: Az OPEN (nyitott) NAT típussal többszereplős játékot játszhat és kezdeményezhet mindenkivel, akinek bármilyen NAT-típus van a hálózatán.
Mérsékelt NAT: A MODERATE (mérsékelt) NAT típussal többszereplős játékokat játszhat egyes emberekkel; azonban lehet, hogy másokkal nem fog tudni játszani, és általában a rendszer nem Önt választja a mérkőzések gazdájaként.
Szigorú NAT A STRICT (szigorú) NAT típussal csak azokkal tud többszereplős játékokat játszani, akik OPEN NAT típussal rendelkeznek. Ön nem választható a mérkőzés gazdájaként.
Unavailable (nem elérhető) NAT: Ha a NAT nem érhető el, nem használhatja a particsevegést, illetve nem csatlakozhat többszereplős játékhoz az Xbox Live-on elérhető egyes játékok esetében.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Egyéni porttovábbítási beállításaidat nem csinálják meg ingyenes hibaelhárítás keretei között. Illetve ez nem is hibaelhárítás lenne, mert nem hiba okozza a gondod, hanem egy nem megfelelő személyes beállítás, így ezt neked magadnak kell beállítanod. Amúgy úgy tudom, a moderate érték az jó, egy NAT mögötti PS3 esetnén, de majd ha lesz időm, utánaolvasok. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...