Hollywood Hulk Hogan Posztolva ekkor: 2020. március 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. március 30. Utánanéztem neten és irták hogy ezt ird be meg ezt változtasd meg de én nem értek hozzá és nemakarok semmit elrontani, a telekom megtudná nekem csinálni hogy a nat type-om vegre valahara open legyen? Vagy inkább csináljam meg magam? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 31. Megosztás Posztolva: 2020. március 31. Üdv! A Telekom nem foglalkozik saját eszközök beállításával, esetleg csak külön fizetős szolgáltatásként. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hollywood Hulk Hogan Posztolva: 2020. április 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 1. Akkor se ha toluk es naluk vettem a modemet vagy routert? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. Egyéni porttovábbítási beállításaidat nem csinálják meg ingyenes hibaelhárítás keretei között. Illetve ez nem is hibaelhárítás lenne, mert nem hiba okozza a gondod, hanem egy nem megfelelő személyes beállítás, így ezt neked magadnak kell beállítanod. Amúgy úgy tudom, a moderate érték az jó, egy NAT mögötti PS3 esetnén, de majd ha lesz időm, utánaolvasok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. A NAT Önnél beállított típusa a többi játékosnál beállított NAT-típussal együtt meghatározza, hogy sikeresen használhat-e többszereplős játékokat vagy particsevegést. Az alábbi táblázat szemlélteti a NAT-típusok közötti különbségeket, valamint azt, hogy az Önnél beállított NAT-típus alapján kivel játszhat többszereplős játékot, és kit hallhat particsevegés során. Nyitott NAT: Az OPEN (nyitott) NAT típussal többszereplős játékot játszhat és kezdeményezhet mindenkivel, akinek bármilyen NAT-típus van a hálózatán. Mérsékelt NAT: A MODERATE (mérsékelt) NAT típussal többszereplős játékokat játszhat egyes emberekkel; azonban lehet, hogy másokkal nem fog tudni játszani, és általában a rendszer nem Önt választja a mérkőzések gazdájaként. Szigorú NAT A STRICT (szigorú) NAT típussal csak azokkal tud többszereplős játékokat játszani, akik OPEN NAT típussal rendelkeznek. Ön nem választható a mérkőzés gazdájaként. Unavailable (nem elérhető) NAT: Ha a NAT nem érhető el, nem használhatja a particsevegést, illetve nem csatlakozhat többszereplős játékhoz az Xbox Live-on elérhető egyes játékok esetében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hollywood Hulk Hogan
Utánanéztem neten és irták hogy ezt ird be meg ezt változtasd meg de én nem értek hozzá és nemakarok semmit elrontani, a telekom megtudná nekem csinálni hogy a nat type-om vegre valahara open legyen? Vagy inkább csináljam meg magam?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.