Posztolva ekkor: April 11, 2020 Sziasztok Vettem a Jófogáson egy KiSS x301t iptv beltérit, beüzemelés után a kijelzőn megjelent a " Letöltés..." felirat, majd a képernyőn egy piros X jelent meg. Mit tehetek az ügyben? Végső esetben hogyan tudnék egy moddolt rendszert rátenni? Köszönöm és Üdv. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 11, 2020 Igen, azt gondoltam, hogy akkor nem fog müködni a T-Home-os rendszerrel, a linux csak végsőesetben opció. Azért Köszönöm Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 11, 2020 Szerintem érdeklődj inkább Linux modder csoportban, itt sajnos ilyen kérdésekben nem nagyon tudunk segíteni.. Persze ha sikerül is valamit rátenni, arra gondolom nem számítasz, hogy ezzel a Telekom IPTV szolgáltatását tudod majd használni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 11, 2020 (szerkesztve) Valamit csak lehet vele csinálni? Olvastam, hogy valakinek sikerült moddolt linuxot rátenni... Ha valaki csinált már ilyet a boxxal, vagy csak életre tudta kelteni, kérem segítsen. Köszönöm Szerkesztve ekkor: April 11, 2020 Szerkesztő: DavTitan Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 11, 2020 Tedd fel könyvtámasznak, hogy valami hasznos funkcióra is alkalmas legyen. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok
Vettem a Jófogáson egy KiSS x301t iptv beltérit, beüzemelés után a kijelzőn megjelent a " Letöltés..." felirat, majd a képernyőn egy piros X jelent meg.
Mit tehetek az ügyben? Végső esetben hogyan tudnék egy moddolt rendszert rátenni?
Köszönöm és Üdv.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon