MilaNNN Posztolva ekkor: 2020. április 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 25. Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy amikor játszok hatalmas a pingem/packet lossom és nem tudok így semmit játszani. Tudnátok ebben valahogy segítséget nyújtani?( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Sztefi Posztolva: 2020. április 28. Megosztás Posztolva: 2020. április 28. Ajánlom hagyd ott ezt a szolgáltatót ha van erre mód, teljesen megbizhatatlan az egész, mindig leráznak ha neked van igazad, nálunk sose oldottak meg semmit ugyan ez a gondom február óta. 30 megást netet fizetünk és alig van 8. Kuka az egész telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. április 29. Megosztás Posztolva: 2020. április 29. Hello @MilaNNN, kicsit részletesebben, légyszi. milyen neted van, ha nem játszol, hogyan viselkedik, kábel vagy wifi, mit játszol, ilyenek (ha rézen kapsz netet, az önmagában is necces lehet, de ha megfejeled wifivel és egy nemzetközi játékszerverrel...) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atesz Posztolva: 2020. május 6. Megosztás Posztolva: 2020. május 6. Ekkor: 2020. 04. 25. at 15:40, MilaNNN írta: Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy amikor játszok hatalmas a pingem/packet lossom és nem tudok így semmit játszani. Tudnátok ebben valahogy segítséget nyújtani?( Ahogy elnézem ezt Fortnite-ról van szó. Kérdésem lenne nekem is, hogy kapcsolod be ezt, hogy ennyire részletes legyen az info a játékban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MilaNNN Posztolva: 2020. május 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 9. Ekkor: 2020. 05. 06. at 20:36, Atesz írta: Ahogy elnézem ezt Fortnite-ról van szó. Kérdésem lenne nekem is, hogy kapcsolod be ezt, hogy ennyire részletes legyen az info a játékban? Settings - GAME UI - Net Debug Stats Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MilaNNN Posztolva: 2020. május 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 9. Ekkor: 2020. 04. 29. at 12:05, teherwagon írta: Hello @MilaNNN, kicsit részletesebben, légyszi. milyen neted van, ha nem játszol, hogyan viselkedik, kábel vagy wifi, mit játszol, ilyenek (ha rézen kapsz netet, az önmagában is necces lehet, de ha megfejeled wifivel és egy nemzetközi játékszerverrel...) Szia! Ha nem játszok akkor is sokszor érzem hogy lassú, kábellel is probáltam anélkül sehogy sem jó,Rainbow Six,Fortnite,Apex Legends,CSGO ezekkel szoktam játszani. Letöltés: 76 Mbps, Feltöltés 19.3 Mbps Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
MilaNNN
Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy amikor játszok hatalmas a pingem/packet lossom és nem tudok így semmit játszani. Tudnátok ebben valahogy segítséget nyújtani?(
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.