valtermiki Posztolva ekkor: 2020. június 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. június 29. Jó napot! Érkezett már valakinek telekomos Note 10 készülékére android 10es frissítés? Az ügyintéző sajnos nem tudott erre a kérdésre válaszolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. június 29. Megosztás Posztolva: 2020. június 29. Szia! Sammobile szerint már nagyon régóta ki van adva. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 valtermiki Posztolva: 2020. június 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 29. 1 órája, Roli82 írta: Szia! Sammobile szerint már nagyon régóta ki van adva. Link Köszönöm a gyors válaszodat. Utána is néztem és tényleg fent van a Sammobile oldalon. Én csak azt nem értem hogy maga a telefon miért nem találja a frissítést ha már ilyen régóta elérhető...vagy talán a telekom még nem adta ki hivatalosan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. június 29. Megosztás Posztolva: 2020. június 29. 1 órája, valtermiki írta: Köszönöm a gyors válaszodat. Utána is néztem és tényleg fent van a Sammobile oldalon. Én csak azt nem értem hogy maga a telefon miért nem találja a frissítést ha már ilyen régóta elérhető...vagy talán a telekom még nem adta ki hivatalosan? Ezt én sem értem, mert ha Sammobile oldalán ott van a TMH (T-Mobile Hungary) akkor az ki van adva hivatalosan is. Esetleg, márkaszervizt meg lehetne kérni tegye már rá garancián belül a legújabbat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. június 30. Megosztás Posztolva: 2020. június 30. Hello, csúszás lehet benne, mert a Samsung (mint minden más gyártó) szakaszosan frissít. de az első verziós még tavaly jött ki, így jónéhányat meg kellett volna már kapnod. beállítások/ rendszer és frissítések/ szoftverfrissítés mit mutat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 valtermiki Posztolva: 2020. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 30. 7 órája, teherwagon írta: Hello, csúszás lehet benne, mert a Samsung (mint minden más gyártó) szakaszosan frissít. de az első verziós még tavaly jött ki, így jónéhányat meg kellett volna már kapnod. beállítások/ rendszer és frissítések/ szoftverfrissítés mit mutat? Hello. A telefon szerint naprakész. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. június 30. Megosztás Posztolva: 2020. június 30. Igen, ez a tavaly augusztusi, utolsó 9-es verzió és gondolom, a frissítések keresése gombot is hiába nyomogatod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 valtermiki Posztolva: 2020. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 30. 2 perce, teherwagon írta: Igen, ez a tavaly augusztusi, utolsó 9-es verzió és gondolom, a frissítések keresése gombot is hiába nyomogatod Igen, hiába nyomogatom. Az az érdekes hogy a párom s9- én ami igaz hogy független készülék de má a one UI 2.1 is fent van. A sammobile oldaláról letöltöttem a legújabb firmwaret... érdemes lenne azt megcsinálnom vagy várjak még hátha jelez majd a teló? 7 perce, teherwagon írta: Igen, ez a tavaly augusztusi, utolsó 9-es verzió és gondolom, a frissítések keresése gombot is hiába nyomogatod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. július 1. Megosztás Posztolva: 2020. július 1. Én a helyedben nem várnék rá tovább @valtermiki, több mint fél éve kint van a 10-es. az lehet a hivatalos megoldás, amit Roli82 írt, de a neten találsz leírásokat a nem hivatalosakról is (ha garis még a teló, akkor én első körben mindenféleképpen a hivatalos felé mennék) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2020. július 2. Megosztás Posztolva: 2020. július 2. Ekkor: 2020. 06. 30. at 17:50, valtermiki írta: Igen, hiába nyomogatom. Az az érdekes hogy a párom s9- én ami igaz hogy független készülék de má a one UI 2.1 is fent van. A sammobile oldaláról letöltöttem a legújabb firmwaret... érdemes lenne azt megcsinálnom vagy várjak még hátha jelez majd a teló? Inkább a hivatalos utat választanám, mert ha nem csináltál még úgy szoftver felrakást ahogy az a Sammobile oldalán le van írva, akkor tégla is lehet a telefonodból és akkor a gari is ugrik. Jobban jársz ha igényelsz egy Mobilfutárt viszik - hozzák a telot nem kerül semmibe és 2-3 munkanap alatt kész van a márkaszerviz vele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
valtermiki
Jó napot!
Érkezett már valakinek telekomos Note 10 készülékére android 10es frissítés? Az ügyintéző sajnos nem tudott erre a kérdésre válaszolni.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.