Bokorka Posztolva ekkor: 2020. július 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. július 2. Sziasztok! Régi díjcsomagról váltott át a Telekom új díjcsomagra, ahol a hanghívásoknál nincsen díjcsomag (0 perc). A számlán mégis megjelent egy Tetris 50p feliratú díjcsomag melynek havi díja is van. Mi a manó az? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. július 2. Megosztás Posztolva: 2020. július 2. Hello @Bokorka, látatlanban közel lehetetlen megmondani, és a Té honlapján sem találtam, de a neve alapján valami üzleti csomag lehet. így ezt csak a Té tudja megválaszolni, ha telefonszámmal, jelszóval azonosítod magad (mi ügyfelek vagyunk, mint te) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bokorka Posztolva: 2020. július 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. július 3. Sziasztok. Igen kedves @teherwagon, tudom, hogy itt ügyfelek vannak, de azért akad néhány Telekomos is, gondoltam nem kell hívnom az ügyfélszolgálatot, hanem kapásból válaszol valaki. Szóval a díjcsomagváltás miatt kaptam kompenzációnak 50 perc lebeszélhetőséget. Nem publikus díjcsomag. Egyébként lakossági, és nem üzleti. Szép napot kívánok mindenkinek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom GabiV Posztolva: 2020. július 3. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. július 3. Szia Boroka! Pár díjcsomagunkat kivezettük, feltehetően Neked is egy újabb csomagot biztosítunk. Ahhoz viszont, hogy lássuk, melyik csomagról mire váltottuk át az előfizetésedet, szükséges lenne ismernünk a hívószámodat, ezért kérjük, hogy keress meg bennünket a chaten, ahol az azonosítás után minden kérdést tisztázni tudunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bokorka
Sziasztok!
Régi díjcsomagról váltott át a Telekom új díjcsomagra, ahol a hanghívásoknál nincsen díjcsomag (0 perc). A számlán mégis megjelent egy Tetris 50p feliratú díjcsomag melynek havi díja is van. Mi a manó az?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.