sdavid Posztolva ekkor: 2020. július 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. július 30. Sziasztok! A telekom oldalán néztem a tv csomagokat és az én címemen (1039 Kinizsi utca) kábelnet és ip tv érhető el. Digitális tv-t szeretnék ami koaxon jön, lehet ilyet beköttetni a címemre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. július 30. Megosztás Posztolva: 2020. július 30. (szerkesztve) Szia! Ha Digitális TV alatt a klasszikus Digitális Kábel TV-t érted akkor a válasz az, hogy nem lehet kötni, mert nincs már a Telekomnak Digitális Kábel TV szolgáltatása. IPTV van (szintén digitális) ami úgy működik, hogy koax kábel bemegy a HGW-be (modem router egyben) és onnan UTP kábellel tovább az IPTV set-top-box-ba! Szerkesztve ekkor: 2020. július 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sdavid
Sziasztok!
A telekom oldalán néztem a tv csomagokat és az én címemen (1039 Kinizsi utca) kábelnet és ip tv érhető el. Digitális tv-t szeretnék ami koaxon jön, lehet ilyet beköttetni a címemre?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.