Ranzer

Optikai Internet (2000mbps) (PING)

Kérdés

Sziasztok! 

Nekünk 2019 November 20.-a körül kötötték be a netet,viszont a telekom alválalkozója (CA-TV) elég nevetséges módon kötötte be a szolgáltatást.. Optikai kábelt a széldeszkához 3× odalőtte.. STB.. Amikor már elment a "szerelő" ping 13-15 volt.. Ami OPTIKAI Szálon szerintem nevetséges.. Úgy gondolom hogy 5-6 körül kéne hogy legyen... A letöltést/feltöltésről ne is beszéljünk.. (Letöltés 300,feltöltés 900..mbps) Ez nem változik,a telekom NEM hajlandó kicserélni az optikai szálat,pedig már 5× netán 6szor is hibabejelentést tettem,de semmi.. Az internet válaszideje is ugrál (Valamikor a ping 9-10-es valamikor 32.. Attól függ milyen kedve van.. Hozzáteszem dorogi vagyok.) Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond? LAN kábel csatlakozik a géphez.. (Barátom Panel-ba laakik és ott koaxon 500mbps-es nettel 8-as a ping,és neki 300-400 a letöltése,feltöltése 20-22 mbps.. ) És akkor értessük meg a telekomos ügyfélszolgálatos emberekkel hogy mi is a probléma... 

Számítógépemről kis információ..

Processzor: I5 3470S

Videókártya: Nvidia GTX 750 TI [2GB]

RAM: 8GB Kingstone

SPEEDTEST MÉRÉS: SPEEDTEST

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ja,meg a másik esetben "küldenek rá frissítést a modemre".. De akkor se nagyon javul a ping,és a letöltés.. Szerintem az optikai kábel van 1-2 helyen még megtörve..

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Bár szerintem a modemmel is vannak gondok..

UI: A HÁTTÉRBEN A VENTILÁTOR HALLATSZÓDIK BE.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia @benedict

Persze.. Azt tudom hogy a garantált az ennyi.. Viszont ez a szakértő kérése nem minden esetben megoldható.. 2.. Elmondom az ügyfélszolgálatosnak,nagyon max nyit egy hibajegyet,és mondja hogy majd kapok SMS-t hogy mizu,és általában le is zárják az egészet olyan indokkal hogy nincs hiba.. meg ilyesmi.. Kicsit érdekes már.. A szerelő ki se jön.. Lehet hogy hálózati hiba van? De akkor küldjenek ki hálózatos emberkét.. Én így gondolom..

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia @Ranzer

Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. :)  Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most