HummelT Posztolva ekkor: 2020. szeptember 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 16. Amióta új az aplikáció borzalom az egész. Most jöhet a sablonszöveg mennyire sajnálják de azzal sokra nem megyek. A régi egyszerű volt és nagyszerű. Semmi hiba nem volt vele nekem. 4-44-100 ez az új barátom őmiatta nincs semmi néznivaló... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. szeptember 17. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 17. 15 órája, HummelT írta: Amióta új az aplikáció borzalom az egész. Most jöhet a sablonszöveg mennyire sajnálják de azzal sokra nem megyek. A régi egyszerű volt és nagyszerű. Semmi hiba nem volt vele nekem. 4-44-100 ez az új barátom őmiatta nincs semmi néznivaló... Szia! Köszönjük visszajelzésedet. Telekom alkalmazásunkban, vagy az új TV GO felületünkön tapasztalod a hibajelenséget? Utóbbi esetében tegnap volt egy adatfrissítés, ami lefutott és mostanra megfelelően kell, hogy működjön a kiegészítő szolgáltatásunk. Megértésedet köszönjük. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
HummelT
Amióta új az aplikáció borzalom az egész. Most jöhet a sablonszöveg mennyire sajnálják de azzal sokra nem megyek. A régi egyszerű volt és nagyszerű. Semmi hiba nem volt vele nekem.
4-44-100 ez az új barátom őmiatta nincs semmi néznivaló...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.