Verocs Posztolva ekkor: 2020. szeptember 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 21. Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2020. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 21. 2 órája, Verocs írta: Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro? Javaslom a gsmarena.com oldalt, ahol van összehasonlítási funkció, a paramétereket össze lehet vetni. A használhatóságot, a kényelmi lehetőségeket csak az fogja tudni megmondani, aki használta mindkettőt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 22. Hello @Verocs, a konkrét típusokkal nincs tapasztalatom, de a családban ezt a két márkát használjuk (nagyjából minden kategóriát vegyesen, és egy felsőkategóriás kütyü nyilván jobban muzsikál, mint egy közép-, de hosszú ideig egyikkel sincs gond), én mindkettőt tudom ajánlani. ezzel persze nem vagy sokkal előrébb, ezért én a helyedben hallgatnék OldMike-ra, meg elolvasnék egy-két tesztet is róluk (aztán szimpátia vagy pénzfeldobás, mert tényleg eléggé hasonlóak ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Verocs
Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.