Posztolva ekkor: September 21, 2020 Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 22, 2020 Hello @Verocs, a konkrét típusokkal nincs tapasztalatom, de a családban ezt a két márkát használjuk (nagyjából minden kategóriát vegyesen, és egy felsőkategóriás kütyü nyilván jobban muzsikál, mint egy közép-, de hosszú ideig egyikkel sincs gond), én mindkettőt tudom ajánlani. ezzel persze nem vagy sokkal előrébb, ezért én a helyedben hallgatnék OldMike-ra, meg elolvasnék egy-két tesztet is róluk (aztán szimpátia vagy pénzfeldobás, mert tényleg eléggé hasonlóak ) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 21, 2020 2 órája, Verocs írta: Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro? Javaslom a gsmarena.com oldalt, ahol van összehasonlítási funkció, a paramétereket össze lehet vetni. A használhatóságot, a kényelmi lehetőségeket csak az fogja tudni megmondani, aki használta mindkettőt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Samsung galaxy a51 vagy Xiaomi redmi note 9 pro?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon