Ugrás a tartalomhoz
  • 1

1-44-043 hiba


Zsu4951

Kérdés

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
2 órája, Zsu4951 írta:

Hello! Androidos tv-n szeretnem hasznalni a telekom tv go-t, folyamatosan a fenti hibat jelzi. Mit tegyek, hogy hasznalhato legyen?

Oprendszer Android TV vagy kínai TV-BOX közönséges Android oprendszerrel? Szerintem az Android TV nem támogatott. A hibakódot sajnos nem ismerem, de itt irnak róla:

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: bucika
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 órája, Zsu4951 írta:

Egyébként win10 alatt laptopon is akadozik, ott randomszerűen jönnek a hibakódok. Van, amikor órákon krresztül megy rendesen, aztán percenként kell újraindítani. Nagyon bosszantó. 

Nekem ugyan ez a bajom. Tegnap este kb. 6 órától néztük Win10-en (friss windows 10, friss driverek, friss böngésző) órákon át a ComedyCentral-t, majd átkapcsoltunk egy másik csatornára, ahol épp a Sokkal több mint testőr ment. Egy ideig nem is volt gond, de a film kb. 3/4-énél elkezdett szétesni a kép, meg - meg akadt, majd kidobta a random hibakódot. Átváltottunk ismét a Comedy Central-ra, ahol már be se töltődött az adás. Váltottunk másik csatornára, ahol a Feláldozhatók indult éppen. Kb. 2 percet sem lehetett normálisan nézni a csatornát. Ezt követően meguntuk a dolgot.

 

Fura, hogy a "hálózatfix" (remélem így nem lesz kimoderálva) filmjeit akadás mentesen full  HD-ban, akár 5.1-es hanggal is nézhetjük, míg a TVGO csupán SD adásként érkezik akadozva.

A legjobb, hogy most már panaszt sem lehet benyújtani sehol, csak hívogatni az ügyfélszolgálatot, mert az telekom oldalán a panaszbejelentő nem működik.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...