Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Játékkonzol vásárlás részletre


Bótus

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Én is hasonló problémával küzdök, mert egy otthoni TV előfizetésre szeretnék 2 év hűséget vállalni és az ezért járó készülék kedvezményt egy konzol (Xbox Series X) vásárlására fordítani. Azonban a konzolok közül korábban csak a Nintendo Switch-et ajánlotta fel, úgy, hogy volt még PS4 is készleten a konzoloknál. Erre írtam egy email-t az ügyfélszolgálatnak, hogy miért nem tudok rendelni más konzolt? Erre nem jött válasz már 1,5 hete, viszont a panaszom után pár nap múlva érdekes módon már PS4-et is rendelhetek, viszont Xbox-ot továbbra sem. Tudom, hogy nagy a kereslet a fent említett konzolra, így van készletértesítő, amire feliratkozhatok, csak minek, ha nem tudom azt a terméket megvenni amit szeretnék.

Eléggé elszomorító, hogy bizonyos termékeket a webshop-ban csak bizonyos szolgáltatásokkal rendelkezők vehetnek meg, akinek meg csak egy TV előfizetése van az már le van korlátozva...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 órája, Silco írta:

Különös módon mára már Xbox-ot is tudok rendelni. Nem tudom, hogy ez a tegnapi beírásomnak köszönhető és valaki lehetővé tette, hogy tudjak rendelni vagy eredetileg is most hétvégére volt időzítve és mostmár mindenki rendelhet bármit, mindenesetre köszönöm!

Lehet, hogy valamilyen átmeneti probléma volt. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...