degec

Céges e-mail-cím regisztráció ?

Kérdés

Tiszteletem,

Ezen szolgáltatással kapcsolatban kitől lehetne kérdezni ? Az érdekelne, hogy Magenta Business-esként, lefuttatom az eljárást, oké elkészül az emailem akármicégnév.hu-val, de ettől még ha esetleg (nem tervezem) szolgáltatót kell váltsak, pont ugyanolyan független maradok, mintha mondjuk a rackhost.hu-val csináltatnám ugyanezen szolgáltatásomat? Kizárólag pop3-al levelezünk, tehát nem marad a webmailen egy darab levél sem, nem ezen szemszögből kérdezem, csupán nem látom át, hol lehet még benne buktató. Nagyon köszönöm a segítséget előre is !

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszönöm szépen a választ, és ha nem Telekom vonalról jövök, akkor is megy a pop3 ?, vagy valamit még állítanom kell ? Egyik telephelyemen nincs csak földkábeles optika Vodától.. És onnan is jó volna pop3..oké 4g modem de azt nem szeretnék..többen használjuk.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Tekintettel a domain éves fenntartási költségére, a szerződést követő 12. hónaptól nyílik lehetőség a felmondásra. Az Általad belinkelt oldal alján megnyitható megrendelő lapon szerepelnek a felmondással kapcsolatos információk. A domain fenntartási szerződés megszüntetését követően az adott domain névhez kapcsolódó archív anyagok már kizárólag csak a Nyilvántartó számára hozzáférhetőek. Domain név szabályzata és az adatvédelmi tájékoztató itt érhető el: http://www.domain.hu/domain/szabalyzat.html . ^Petra

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most