KECSKEMÉTHY NORBERT Posztolva ekkor: 2020. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 14. A tv go szolgáltatást még mindig nem tudom használni, telefonon akartam érdeklődni, 25 perc hívás után sem értem el senkit, pedig 30 másodperc várakozási időt mondták. Sem szolgáltatás, sem normális ügyintézés! Gratulálok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. november 15. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. november 15. Szia Norbert! Elnézésed kérjük! Ahhoz, hogy segítségedre lehessünk, kérjük, küldd el nekünk a Telekom TV GO szolgáltatáshoz regisztrált belépési azonosítód, MT ügyfélazonosítód és elérhetőségi mobilszámod a m.me/TelekomHU felületen keresztül! Együttműködésed előre is köszönjük! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KECSKEMÉTHY NORBERT
A tv go szolgáltatást még mindig nem tudom használni, telefonon akartam érdeklődni, 25 perc hívás után sem értem el senkit, pedig 30 másodperc várakozási időt mondták. Sem szolgáltatás, sem normális ügyintézés! Gratulálok!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.