Ferenc80

Az RTL klubnak nincs teletextje?

Kérdés

Már 1 hete hiába nyomozok. Választ senki nem tud rá adni. Az RTL klub közönségszolgálata azt írja, van teletextjük. Nálunk csak a közszolgálati adásoké jön be, de nem tudom, miért? "Tisztelt xy! Köszönjük, hogy megkeresett minket. A teletex szolgáltatásunk működik, kérjük, hogy az esetleges hibával kapcsolatban keresse a szolgáltatóját. Üdvözlettel: RTL Magyarország közönségszolgálata H-1222 Budapest, Nagytétényi út 29. Tömören ennyi. Nem jövök rá, hol lehet a hiba? A szolgáltatónál hogyan tud elveszni valami? Dekódolják és újra kódolják, miközben elvész? A készülékemben nem lehet hiba, hiszen az összes többi adásé bejön. Vagy valahol tévedek? Gondolom,  nem kell ideírnom, hogy IPTV - m van, 4 napja cseréltem modemet, de sem a régivel sem az újjal nem működik az a bizonyos szolgáltatás.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Ferenc80

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Üdv @Ferenc80

Köszi a visszajelzést. A teletext tényleg nem érhető el az RTL klub HD csatornája esetén, sem IPTV sem SatTV platformon. Úgy néz ki, hogy eddig tényleg nem tűnt fel senkinek. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv. Kaptam egy e-mailt, hogy értékeljem a választ, bár látom, nincs új hozzászólás.  Sajnos nem volt egészen jó az itt kapott válasz. A hibát bejelentettem, kijött a szerelő nem cserélt boxot, csak ő is resetelt, miután már azt előző nap én is megtettem. A helyes válsz az, hogy az RTL klubnak 2 helyen jön be az adása. Az egyik a HD, a másik az nem, és csak az utóbbinak van teletextje. Csak éppen a HD adás került a régi helyére, miután azt bevezették. Csakhogy azon meg (még?) nincs teletext. Ennyi a válasz. Csupán egyedül az furcsa nekem, hogy egyedül én voltam az egyetlen, aki hiányolta. Remélem, elég érthetően sikerült elmagyarázni, és ha bárki érdeklődne ezek után, az RTL klub teletext felől, azt kell mondani, hogy keresse meg a nem HD-s adást valahol a csatornalista legvégén, és azt kell a másiknak a helyére beprogramozni.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
1 órája, btz írta:

Javaslom a vevőegységed gyári beállításainak visszaállítását. 

Üdv!

Ez az áramtalanítást jelenti, vagy másképp kell resetelni? Mert minden nap éjszakára áramtalanítva van abban a helyiségben. Érdekes, mert a többi adónál is ugyanaz a gomb a teletext. Netalán átálltak volna másféle kódolásra?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv

A teletext szolgáltatás működik mind IPTV, mind SatTV platformon. Így ez valamilyen egyedi hiba lehet. 

Javaslom a vevőegységed gyári beállításainak visszaállítását. Ha ez nem hozná a várt eredményt, akkor kérj egy box cserét a 1414-en.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most