mlaszlo5

Saját modem használata?

Kérdés

Kedves közöség, azt szeretném megkérdezni, hogy használhatok a T-home hálózatán belül saját modemet?

Egy TP-Link TX-6610 Router gondoltam van rajta SC/APC csatlakozás, le szeretném cserélni a szolgáltatótól kapott,  Sagecom F@st 5655v2 -t eszközt. Mivel ez az eszköz folyamatosan eldobja az internetes kapcsolatot 2-4 perces kihagyással újra kapcsolódik vagy újra se kapcsolódik újra indítás nélkül. Ezt tovább ismételgeti akár egy órán vagy fél órán keresztül. Utóbbi párnapba jutottam erre az elhatározásra, mióta újra elkezdte 5 hónapos kihagyással. 

Akkor azt hittem megoldottam a gondot, amikor kikapcsoltam a DHCP modembe, illetve kikapcsoltam a wifit rajta, mert azon is volt külön DHCP, hiába kapcsoltam ki LAN rétegen.  Arra gondoltam DHCP mellett valahogy ip cim ütközést csinált magának, ezért vágta le az internetet. Most már azonban újra kezdte, azonban jóval ritkában.

Nincs kedvem tovább szerelőkkel vitatkozni, hogy nem az optikai kábel van megtörve és nem azért megy el az internet. Inkább saját pénzből veszek magamnak egy eszközt, ha lehetséges a használata.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: mlaszlo5

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia

Optika esetén ez nem lehetséges.

Ha hibásnak véled az eszközt, a műszaki ügyfélszolgálaton jelentsd be, lehet,hogy egy szoftverfrissítés megoldja a problémát - lehet, hogy időközben jött ki rá új szoftver.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most