Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Virtuális asszisztens - vanda - gondok


Gabber

Kérdés

Ma volt "szerencsém" először telefonos ügyfélszolgálaton virtuál Vandával kommunikálni. Vannak problémák. A legkisebb gond, de gond, hogy túlságosan robot hangja van. Sajnos nem érti amit mondok, többször IGEN-t mondtam, nem értette. Kérte nyomjak akkor 1-es gombot az igenhez, nyomtam, ezt sem értette. Itt szálltam ki a vonalból.

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretnék gépekkel beszélgetni. Vagy kapcsolnak valakit és beszélünk, vagy legyen csak nyomógombos a kommunikáció.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia Gabber! Ügyfélszolgálatunk hívásakor Vanda segítségével a hívásod azonnal a megfelelő kompetenciával rendelkező kollégához juthat. Alap esetben, ha Vanda nem értené meg a kérésedet, automatikusan átkapcsol a főmenübe, ami után kollégánk jelentkezik. Sajnáljuk, hogy Te nem ezt tapasztaltad, előfordulhat, hogy csak átmeneti hiba állt fenn. Igyekszünk több csatornán jelen lenni, ha bármilyen kérdésed adódik ide is leírhatod, de kereshetsz minket chaten illetve a Facebook felületünkön is. ^Gabriella

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem csak Te jártál így. Szégyen ezt a szolgáltatást intelligenciának nevezni. Háromszor próbálkoztam vele hogy valami ertelmes eredményre jussak. Nem érti az igen és nem választ sem. Nem ad olyan opciót hogy bárkivel is beszeljek míg a programnak magának gőze sincs mit szeretnék. Azon törtem a fejem hogy ezt a használhatatlan időrabló és idegesítő vacakot valyon kiken tesztelhették? Igazi magyar mintájú megoldás, egy használhatatlan és agyondicsért szolgáltatás tíz évvel ezelőtti színvonalon. Idő és pénzrabló idegesítő és használhatatlan. Szóval, a szokott Telekom  minőség.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...