Zoli21 Posztolva ekkor: 2020. december 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 27. Tisztelt Operátor! Azzal a szándékkal regisztráltam a fórumba,hogy valamilyen formában hangot adjak azon észrevételemnek a DTV adását nem lehet fogni. Tudomásom szerint a Debrecen Tv adása Nagyváradig már elérhető. Ez csak abban az esetben igaz ha vaklaki kéri! A központban az látják kezelők automatikusan van, de ehelyett egy másik adás látható. Kérem ha valaki tud ebben a kérdésben illetékesekkel kapcsolatba lépni tegye meg! Tisztelettel : Rendszeres előfizető Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. december 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. december 28. A lakossági ÁSZF 2/d függelékében, az 1.4. pontban található hogy a Telekom az adott helyi TV-ket mely településeken szolgáltatja, Itt megtalálod. Továbbítottuk üzeneted kollégáinknak, ha változás történik, közzétesszük az ÁSZF-ben ugyanebben a pontban. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zoli21 Posztolva: 2021. január 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 5. Köszönöm szépen a tájékoztatást! Üdvözlettel: Zoli21 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zoli21 Posztolva: 2021. január 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 8. Kedves Kata! Örülök ,hogy elolvasta bejegyzésem! De az igazság az én már nem bízom a kedvező változásban! Településünkön éppen most volt csatorna kiosztás változás, na persze csatornák szűntek meg és új csatornák lettek (ezt nem jellemezném). A Debrecen Városi televízió mely Hajdú Bihar Megyéről igen sok információt közöl ,közölhetne a vidéki emberek számára is, nem fért bele a változásba! Ezt csak sajnálni tudom! Tisztelettel: Zoli21 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2021. január 8. Megosztás Posztolva: 2021. január 8. 2 órája, Zoli21 írta: Kedves Kata! Örülök ,hogy elolvasta bejegyzésem! De az igazság az én már nem bízom a kedvező változásban! Településünkön éppen most volt csatorna kiosztás változás, na persze csatornák szűntek meg és új csatornák lettek (ezt nem jellemezném). A Debrecen Városi televízió mely Hajdú Bihar Megyéről igen sok információt közöl ,közölhetne a vidéki emberek számára is, nem fért bele a változásba! Ezt csak sajnálni tudom! Tisztelettel: Zoli21 Szia! Milyen településről szeretnéd nézni a DTV-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zoli21 Posztolva: 2021. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 9. Sziasztok! A Telekom Fórumban választ kaptam valamennyi kérdésemre, és most szeretném törölni a regisztrációmat. Milyen lépéseket kell tennem? Előre is köszönöm a választ! Zoli21 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. január 9. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. január 9. Szia Zoli21! A poszt dátuma mellett a "Bejegyzés jelentése" részre kattintva tudod jelezni a kérdésedet, így törölni fogjuk a posztot. ^Gabriella Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zoli21
Tisztelt Operátor!
Azzal a szándékkal regisztráltam a fórumba,hogy valamilyen formában hangot adjak azon észrevételemnek a DTV adását nem lehet fogni.
Tudomásom szerint a Debrecen Tv adása Nagyváradig már elérhető.
Ez csak abban az esetben igaz ha vaklaki kéri! A központban az látják kezelők automatikusan van, de ehelyett egy másik adás látható.
Kérem ha valaki tud ebben a kérdésben illetékesekkel kapcsolatba lépni tegye meg!
Tisztelettel : Rendszeres előfizető
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.