PIstván Posztolva ekkor: 2021. február 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. február 13. Üdv! Mielőtt... már sok fórumon olvasgattam, de egyszerűen nem lesz nyitott a port.... Amit csináltam eddig: Sagemen: Port továbbításban névadás, TCP-UDP, külső host üres, belső host a gépem IP-je (192.168.1.242), külső és belső port 6881 és Alkalmaz TPLink routeremen: DHCP részben Adress reservationben megadtam a 192.168.1.242 címet és megnéztem, hogy az UPNP pipa-e, igen Linux alatt a qBittorentet betettem a tűzfalba, ott piros minden sor és ott volt a 6881-es port, azért azt állítottam be... (korábban win alol is néztem, de nem volt nyitott a port) Mindezek után se nyitott a port. Mit rontottam el vagy mit kéne még beállítanom? A 1414-el beszéltem, azt mondták, hogy nincs NAT-olva z IP-m... Tud valaki segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 PIstván Posztolva: 2021. február 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 14. Megoldottam a Sagemnél a gépem IP-je helyett a TPLink IP-jét kellett megadni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. február 13. Megosztás Posztolva: 2021. február 13. Szia A tp-linken is be kellene állítani a port forwardot ugyanúgy mint a hgw-n Egy kérdés. Miért használsz dupla routert? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 PIstván Posztolva: 2021. február 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. február 14. 9 órája, uzman írta: Szia A tp-linken is be kellene állítani a port forwardot ugyanúgy mint a hgw-n Egy kérdés. Miért használsz dupla routert? a telekomos router elől a nagy házban, a gépem és a telefon hátul van így kellett még egy router a tplinken mit kell még állitani? virtual server vagy port triggering? ezt a 2-t lehet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
PIstván
Üdv!
Mielőtt... már sok fórumon olvasgattam, de egyszerűen nem lesz nyitott a port....
Amit csináltam eddig:
Sagemen: Port továbbításban
névadás, TCP-UDP, külső host üres, belső host a gépem IP-je (192.168.1.242), külső és belső port 6881 és Alkalmaz
TPLink routeremen:
DHCP részben Adress reservationben megadtam a 192.168.1.242 címet és megnéztem, hogy az UPNP pipa-e, igen
Linux alatt a qBittorentet betettem a tűzfalba, ott piros minden sor és ott volt a 6881-es port, azért azt állítottam be...
(korábban win alol is néztem, de nem volt nyitott a port)
Mindezek után se nyitott a port.
Mit rontottam el vagy mit kéne még beállítanom?
A 1414-el beszéltem, azt mondták, hogy nincs NAT-olva z IP-m...
Tud valaki segíteni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.