Kérdés

Sziasztok, a mai napon történt, hogy átpakolás során a router lepottyant, a legrövidebb kábel pedig az optika volt, így megszakadt a csatlakozóban az optikai szál (külföldön szereltem ilyeneket, itthon sehogy nem találok, neten rendelve 2 hét mire megjönne). Gondoltam bejelentem hibára, amit meg is tettem, majd az ügyintéző közölte, hogy külsős kollégák kiszállnak, nekik a helyszínen perkáljak kiszállási díjat és szerelési díjat. Na most ennyire hülyének lettem nézve, vagy ennyire nincs szervízes a T-nél? kb. 15e Ft lenne egy nyamvadt csatlakozó szerelés, ami elég erős lehúzás. Sajnos nem tudtam házilag megoldani az optikai szál visszaszerelését, mert ugye ez a csatlakozó nem többszöri szerelésre van kitalálva, a belső szálrögzítő fémlapjai eltörtek. Hogyan lehetne ezt ingyen megszereltetni, és akkor mindenki boldog, vagy honnan tudnék venni egy új csatlakozót, maximum 1-2 napon belül? Budapest kilőve, attól kb. 140 Km-re vagyok. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Igen mivel károkozás történt így kiszálás + munkavégzés annak valóban ennyi az ára.  Mondanám hogy postára adok neked egyet, de már csak heggesztős van sajnos. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Máskor köss rá felelőségbiztosítást, akkor valamennyit visszakapsz a saját hibából eredő kárért. Sajnos ez ilyen. Vagy próbálj meg nagyon kedves lenni és kérni, hogy tekintsenek el ettől a díjtól. Sajnos azt már nem tudod mondani, hogy spontán öntörés volt. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most