CsordasDaniel Posztolva ekkor: 2021. március 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. március 4. Tiszteletem! Érdeklődnék, hogy ASUS ROG ZEPHYRUS G14GA401IV RYZEN 9, szürke színben mikorra várható, hogy újra rendelhető lesz a webshopban? Hűségidő hosszabbítás mellé rendelném, illetve egyéni rendelésre van-e lehetőség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 5. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. március 5. 23 órája, CsordasDaniel írta: Tiszteletem! Érdeklődnék, hogy ASUS ROG ZEPHYRUS G14GA401IV RYZEN 9, szürke színben mikorra várható, hogy újra rendelhető lesz a webshopban? Hűségidő hosszabbítás mellé rendelném, illetve egyéni rendelésre van-e lehetőség? Szia Csordás Dániel! Köszönjük megkeresésedet. A készülék kifutó modell, jelenleg megvásárolható, van készletünk belőle. A terméket ide kattintva https://bit.ly/3bhS0pR érheted el. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
CsordasDaniel
Tiszteletem!
Érdeklődnék, hogy ASUS ROG ZEPHYRUS G14GA401IV RYZEN 9, szürke színben mikorra várható, hogy újra rendelhető lesz a webshopban? Hűségidő hosszabbítás mellé rendelném, illetve egyéni rendelésre van-e lehetőség?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.