RayJay Posztolva ekkor: 2021. május 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. május 12. Nemrég váltottunk Telekomra.A képeken látható módon csináltam a régi routeren is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. május 13. Megosztás Posztolva: 2021. május 13. És mi lenne a kérdésed vagy problémád? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 RayJay Posztolva: 2021. május 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. május 13. 15 perce, uzman írta: És mi lenne a kérdésed vagy problémád? Portot szeretnék nyitni,de nem sikerül.Van egy másik kérdés ugyan ezzel a routerrel kapcsolatban és ott leírtak alapján próbáltam,de a port továbbra is zárva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b10up Posztolva: 2021. május 13. Megosztás Posztolva: 2021. május 13. 5 órája, RayJay írta: Portot szeretnék nyitni,de nem sikerül.Van egy másik kérdés ugyan ezzel a routerrel kapcsolatban és ott leírtak alapján próbáltam,de a port továbbra is zárva. Lehet neked már natolt címed van, akkor viszont nem fog menni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 RayJay Posztolva: 2021. május 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. május 13. 2 órája, b10up írta: Lehet neked már natolt címed van, akkor viszont nem fog menni. Köszönöm Szépen a választ! Találtam egy email-t(nat@telekom.hu),amire elküldtem az MT Azonosítót.Remélem,hogy ezzel megoldódik a dolog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b10up Posztolva: 2021. május 14. Megosztás Posztolva: 2021. május 14. 16 órája, RayJay írta: Köszönöm Szépen a választ! Találtam egy email-t(nat@telekom.hu),amire elküldtem az MT Azonosítót.Remélem,hogy ezzel megoldódik a dolog. Sajnos ez már elég régen volt, próbáld meg felhívni a 1414-et, hogy kapcsolják ki, de már úgy tudom, hogy nem szeretnek publikusat adni és akiknek az van, azoktól is ütemezetten veszik el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 RayJay Posztolva: 2021. május 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. május 14. 2 órája, b10up írta: Sajnos ez már elég régen volt, próbáld meg felhívni a 1414-et, hogy kapcsolják ki, de már úgy tudom, hogy nem szeretnek publikusat adni és akiknek az van, azoktól is ütemezetten veszik el. Köszönöm a segítséget! Felhívtam őket és kiderült,hogy nyilvános az IP. A PocketMine-nál lesz a gond akkor.Majd a fórumokon megkeresem a megoldást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
RayJay
Nemrég váltottunk Telekomra.A képeken látható módon csináltam a régi routeren is.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.