heimdallr75 Posztolva ekkor: 2021. július 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. július 1. Sziasztok, mit rontok el? Belépek böngészőből. (laptop, amihez külső monitor van kapcsolva, csak a külső monitor működik) elindítom a lejátszát, teljes képernyő, full fekete, hang van, majd a monitor le is megy alvóba, semmivel nem lehet kilépni ezután. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2021. július 28. VIP Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. július 28. Szia! Szerintem a HDMI kábel a ludas, HDCP hiba szokott ilyen lenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. július 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. július 2. 12 órája, heimdallr75 írta: Sziasztok, mit rontok el? Belépek böngészőből. (laptop, amihez külső monitor van kapcsolva, csak a külső monitor működik) elindítom a lejátszát, teljes képernyő, full fekete, hang van, majd a monitor le is megy alvóba, semmivel nem lehet kilépni ezután. Más videólejátszásnál is ezt csinálja? Szerintem a dual monitor beállításoknál van valami gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr75 Posztolva: 2021. július 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. július 5. nem tapasztalok ilyet, érdekes hogy ha a laptop kijelzőjét használom akkor nincs ilyen gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. július 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. július 6. 10 órája, heimdallr75 írta: nem tapasztalok ilyet, érdekes hogy ha a laptop kijelzőjét használom akkor nincs ilyen gond. Először a külső montort, ha az nem oldja meg, a videokártya beállításokat kellene alaphelyzetbe állítani, szerintem ott van valami bibi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
heimdallr75
Sziasztok,
mit rontok el?
Belépek böngészőből. (laptop, amihez külső monitor van kapcsolva, csak a külső monitor működik) elindítom a lejátszát, teljes képernyő, full fekete, hang van, majd a monitor le is megy alvóba, semmivel nem lehet kilépni ezután.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.