Csorbi Posztolva ekkor: 2021. július 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. július 6. Sziasztok! Dunakeszin (főleg a lakóparki részeken) várható-e a közeljövőben Docsis v3.1 fejlesztés, esetleg a koax cseréje (?) optikára? A megnövelt upload sávszélesség miatt lenne érdekes :-) A válaszokat előre is köszönöm! üdv, Csorbi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. augusztus 9. Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 9. Szia Privát üzenetben küldd el a címedet a Telekom szakértő felhasználó részére és megnézik, hogy mi a fejlesztés aktuális státusza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2021. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 10. Nem valószínű, hogy a közeljövőben lecserélnék a koaxot optikára! 1000/25 a max ami elérhető Dunakeszin! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csorbi Posztolva: 2021. augusztus 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 8. Olvassa ezt esetleg valaki....? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.Adam Posztolva: 2022. január 19. Megosztás Posztolva: 2022. január 19. Sziasztok! Ez engem is érdekelne. Sajnos valóban 1000/25 a vége itt Alagligeten legalábbis. Igény, én úgy gondolom lenne rá. Nem tudom, valaha fogják-e korszerűsíteni belátható időn belül, illetve azt sem van e ennek bármilyen módja, hogy legalább az igényt jelezni lehessen rá. Vagy szimplán azt nézik milyen csomagok vannak eladva és aszerint döntik el a fejlesztés szükségességét. hali, Ádám Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csorbi Posztolva: 2022. január 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 19. Annyit már megtudtam, hogy a koaxot nem szokták optikára váltani, ebben ne is reménykedjünk, a DOCSIS fejlesztés meg...majd egyszer, talán (gondolom amikor a nevetségesnél is nevetségesebb lesz a 25mbit, bár bizonyos szempontból már most is az). Itt nincs verseny, hátra lehet dőlni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csorbi
Sziasztok!
Dunakeszin (főleg a lakóparki részeken) várható-e a közeljövőben Docsis v3.1 fejlesztés, esetleg a koax cseréje (?) optikára? A megnövelt upload sávszélesség miatt lenne érdekes :-)
A válaszokat előre is köszönöm!
üdv,
Csorbi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.