Jocika08 Posztolva ekkor: 2021. július 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. július 30. Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy a 4551 Nyíregyháza, Tornácos utcára van e tervbe a közeljövőben hálózat fejlesztés, optikai kábel kiépítése? A jelenleg elérhető internet szolgáltatás maximuma a 30mp/S . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. augusztus 2. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 2. 3 órája, szmihaly írta: Üdvözletem! Kérdezném én is, hogy Tiszalökön lesz-e fejlesztés mostanában, főleg a Deák Ferenc úton, mert ez a rész még mindig rezes terület 13Mbit sebességgel. Szia! Kérjük, írd meg nekünk privát üzenetben a pontos címet és szakértőink segítségével utánanézünk! Köszönjük! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. augusztus 2. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 2. Szia! A területi mérnökség válasza szerint a megadott területen nincs folyamatban optikai fejlesztés, előbb utóbb lesz, de egyelőre konkrét időpontot nem tudunk mondani. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szmihaly Posztolva: 2021. augusztus 2. Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 2. Üdvözletem! Kérdezném én is, hogy Tiszalökön lesz-e fejlesztés mostanában, főleg a Deák Ferenc úton, mert ez a rész még mindig rezes terület 13Mbit sebességgel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jocika08
Üdvözlöm.
Kérdésem az lenne, hogy a 4551 Nyíregyháza, Tornácos utcára van e tervbe a közeljövőben hálózat fejlesztés, optikai kábel kiépítése? A jelenleg elérhető internet szolgáltatás maximuma a 30mp/S .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.