Posztolva ekkor: July 30, 2021 Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy a 4551 Nyíregyháza, Tornácos utcára van e tervbe a közeljövőben hálózat fejlesztés, optikai kábel kiépítése? A jelenleg elérhető internet szolgáltatás maximuma a 30mp/S . Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 2, 2021 3 órája, szmihaly írta: Üdvözletem! Kérdezném én is, hogy Tiszalökön lesz-e fejlesztés mostanában, főleg a Deák Ferenc úton, mert ez a rész még mindig rezes terület 13Mbit sebességgel. Szia! Kérjük, írd meg nekünk privát üzenetben a pontos címet és szakértőink segítségével utánanézünk! Köszönjük! ^Szilvi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 2, 2021 Üdvözletem! Kérdezném én is, hogy Tiszalökön lesz-e fejlesztés mostanában, főleg a Deák Ferenc úton, mert ez a rész még mindig rezes terület 13Mbit sebességgel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 2, 2021 Szia! A területi mérnökség válasza szerint a megadott területen nincs folyamatban optikai fejlesztés, előbb utóbb lesz, de egyelőre konkrét időpontot nem tudunk mondani. ^Kata Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdvözlöm.
Kérdésem az lenne, hogy a 4551 Nyíregyháza, Tornácos utcára van e tervbe a közeljövőben hálózat fejlesztés, optikai kábel kiépítése? A jelenleg elérhető internet szolgáltatás maximuma a 30mp/S .
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon