yandelus Posztolva ekkor: 2021. szeptember 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. szeptember 15. Sziasztok! Tegnapelőtt jött meg az új modem, a GLS hozta, sikeresen be is üzemeltem. A régiről kaptam SMS-t hogy postán kell visszaküldeni. Ez mind oké is, de melyik címre? Mert ez nem volt benne az sms-ben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 17. Szia Vidd be a postára és majd adnak egy előre megcímzett dobozt, ami direkt erre a célra szolgál. link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 yandelus Posztolva: 2021. szeptember 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 21. Ekkor: 2021. 09. 17. at 7:38, uzman írta: Szia Vidd be a postára és majd adnak egy előre megcímzett dobozt, ami direkt erre a célra szolgál. link Köszi. Elmentem a postára, és volt is dobozuk, fel is adtam az eszközt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
yandelus
Sziasztok!
Tegnapelőtt jött meg az új modem, a GLS hozta, sikeresen be is üzemeltem. A régiről kaptam SMS-t hogy postán kell visszaküldeni. Ez mind oké is, de melyik címre? Mert ez nem volt benne az sms-ben.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.