Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Technicolor FGA2233 Wi-Fi Hiba


fadhilkaber

Kérdés

Üdvözletem.

Néhány hete kezdett a Technicolor eszközünk Wifi funkciójával gond adódni, de miután egy másodlagos telefonálás egy "technikussal"- sem tudott a segítségemre lenni úgy voltam vele, hogy felvetem itt a problémámat hátha esetleg járt már valaki hasonlóan.

A bekötés óta semmi gond nem volt az említett eszközzel, de néhány hete elkezdett egy olyan problémát produkálni, hogy minden kérdés nélkül változó időközönként (nagyjából úgy fixen 2-5 nap között) megszakít minden wifi kapcsolatot (extender, telefonok, tv-ék, egyéb okos eszközök) és a router újraindításáig semmilyen eszközt nem hajlandó magára engedni.

Próbálkoztam factory resettel, band steering ki és bekapcsolásával, a titkosítás átállításával, az ipv6 kikapcsolásával, de semmi nem segített rajta.
Kétszer telefonáltam az ügyfélszolgálatnak és mind a kétszer próbáltam megértetni az adott elvileges technikussal, hogy értem én azt, hogy a wifi kényelmi funkció és értem, hogy nagyon csábító a wifi mesh csomagjuk, de legyen szíves próbáljon meg nekem segíteni és nem azt a fene wifi csomagot rámerőltetni.
Mondtam, hogy szükség esetén tudom mellékelni a router teljes naplóját akár hibajegyen keresztül, de a válasz mindig ugyanaz volt, hogy a "wifi mesh csomagunk esetleg segíthet".

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
Ekkor: 2021. 10. 08. at 14:21, rmcz írta:

Szerintem teljesen jo az eszkoz WiFi-je (foleg hogy a szoban forgo ONT mar AX kepes), en nem tapasztaltam hasonlo problemat vele, de ha meg tudod osztani a emlitett logokat, szivesen ranezek mi lehetett a gond. Feltudod oket pakolni ide, vagy valahova @fadhilkaber ?

Hali, a bekötés óta nekünk sem volt gond, egyik pillanatról a másikra történt sajnos, privát üzenetben mellékeltem a logot.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...