A lakásunkban nemrég köttetük beTelekom TV Szuper Családi HD csomagot.A lakásban 2db tv, így ugye 2 db beltéri egység van jelenleg. Az egyik tv-n a HD adás akadozik, általában meg is áll. A másik tv-n nem mindig de időnként ott is előfordul ez a jelenség.
Ami feltűnt és nem biztos, hogy fontos információ az az, hogy a sokszor leálló HD adások tv-jének a beltéri egységén a NET led-je fehéren világít. Lsd. az alsó kép. /Amikor bekötötték a beltéri egységeket akkor azt mondták, hogy akkor jó ha kéken világít, akkor kap megfelelő áramot a készülék./
Nem tudom, hogy ez segít-e de más ötletem nincs, hogy mi lehet a probléma .
Kérdés
Niki85
Sziasztok!
A lakásunkban nemrég köttetük be Telekom TV Szuper Családi HD csomagot. A lakásban 2db tv, így ugye 2 db beltéri egység van jelenleg. Az egyik tv-n a HD adás akadozik, általában meg is áll. A másik tv-n nem mindig de időnként ott is előfordul ez a jelenség.
Ami feltűnt és nem biztos, hogy fontos információ az az, hogy a sokszor leálló HD adások tv-jének a beltéri egységén a NET led-je fehéren világít. Lsd. az alsó kép. /Amikor bekötötték a beltéri egységeket akkor azt mondták, hogy akkor jó ha kéken világít, akkor kap megfelelő áramot a készülék./
Nem tudom, hogy ez segít-e de más ötletem nincs, hogy mi lehet a probléma .
Köszi a segítséget
Niki
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.