Lőrincz Lilla Posztolva ekkor: 2021. október 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. október 20. Miért van az hogy a set-top box elején hol világít a kis kék led (HD) és ha újra világít akkor van, hogy a felvételt is megakasztja (nagy többségben csak a piros led nem világít, de vesz) vagy újra indítja a set-top boxot? 🤯😵 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2021. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. október 21. 15 órája, Lőrincz Lilla írta: Bocsánat azt akartam írni, hogy hol világít hol nem. 😅 A kék led valóban akkor világít, ha HD csatornán van a box, de elvileg nem kéne, hogy világítson, akkor mindig valami hibát jelez. Ilyenkor én is ujraindítani szoktam az stb-t, már ha tudtam, mert volt, amikor áramtalanítani kellett, Ez sajnos ilyen, különösebbet nem tudsz ellene tenni. Akkor kellemetlen, ha éppen felvétel közben gyullad ki a kék led. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lőrincz Lilla Posztolva: 2021. október 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. október 21. 2 órája, zoli62 írta: A kék led valóban akkor világít, ha HD csatornán van a box, de elvileg nem kéne, hogy világítson, akkor mindig valami hibát jelez. Ilyenkor én is ujraindítani szoktam az stb-t, már ha tudtam, mert volt, amikor áramtalanítani kellett, Ez sajnos ilyen, különösebbet nem tudsz ellene tenni. Akkor kellemetlen, ha éppen felvétel közben gyullad ki a kék led. Köszönöm szépen a válaszod! 🙂 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lőrincz Lilla Posztolva: 2021. október 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. október 20. 44 perce, Lőrincz Lilla írta: Miért van az hogy a set-top box elején hol világít a kis kék led (HD) és ha újra világít akkor van, hogy a felvételt is megakasztja (nagy többségben csak a piros led nem világít, de vesz) vagy újra indítja a set-top boxot? 🤯😵 Bocsánat azt akartam írni, hogy hol világít hol nem. 😅 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lőrincz Lilla
Miért van az hogy a set-top box elején hol világít a kis kék led (HD) és ha újra világít akkor van, hogy a felvételt is megakasztja (nagy többségben csak a piros led nem világít, de vesz) vagy újra indítja a set-top boxot? 🤯😵
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.