Posztolva ekkor: October 23, 2021 Sziasztok a laptopom nem csatlakozik a Telekomos wi-fi re minden más környékbeli hálózatot megtalál, csak a sajátunkat nem próbáltuk már kézi beállítással is, de az sem működik kérlek, segítsetek Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 24, 2021 3 órája, uzman írta: Készítsetek egy képernyőképet a router wifi beállítások oldaláról. Print screen gombot lenyomni, paint programba beilleszteni és itt új hozzászólásba vagy privát üzenetben küldjétek el. Amit eddig tudunk: -router wifi hálózata látható és használható más eszközök számára - tehát ez működik -laptop minden hálózatot lát- csak ezt nem - tehát itt lesz a hiba. Nincs valami munkahelyi, védelmi, szülői felügyelet, stb szoftver, ami blokkolhatja a hozzáférést? Melyikről a 2,4Ghz vagy az 5 GHz verzióról? Mivel valószínűbb, hogy a laptop a hibás, miért kellene a router wifi beállítása? Lehet, hogy csak én vagyok paranoid, de van amit nem szívesen adok meg. Nincs semmi blokkolás, csak szolgáltató és ezáltal router csere történt, és ez a laptop nem akarja ezt e hálózatot látni. A többi eszköz mind első helyen hozza a legerősebb jelű eszközt, azaz amit kell, kivéve a Lenovo. Ha kapcsolok egy net megosztást telefonon, tableten, azonnal kapcsolódik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 24, 2021 4 órája, Kvazdidzs írta: Addig eljutottam, ott nem találok ilyen lehetőséget. Lenovo G50, win8.1. Azóta 2 másik készülék is simán latja a wifi jelet, csak a laptop nem, ameliyk továbbra is lát minden más hálózatot, csak a sajátot nem. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem. Készítsetek egy képernyőképet a router wifi beállítások oldaláról. Print screen gombot lenyomni, paint programba beilleszteni és itt új hozzászólásba vagy privát üzenetben küldjétek el. Amit eddig tudunk: -router wifi hálózata látható és használható más eszközök számára - tehát ez működik -laptop minden hálózatot lát- csak ezt nem - tehát itt lesz a hiba. Nincs valami munkahelyi, védelmi, szülői felügyelet, stb szoftver, ami blokkolhatja a hozzáférést? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 24, 2021 1 órája, Kvazdidzs írta: Addig eljutottam, ott nem találok ilyen lehetőséget. Lenovo G50, win8.1. Azóta 2 másik készülék is simán latja a wifi jelet, csak a laptop nem, ameliyk továbbra is lát minden más hálózatot, csak a sajátot nem. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem. Ugyanitt tartunk mi is… szintén Lenovo laptop. Minden más hálózatot lát a környéken, csak a sajátot nem. Minden más eszköz megtalálja, csak a laptop nem… router menüjébe lépve nincs olyan rész, amit itt korábban olvastunk a titkosítás résznél Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 24, 2021 9 órája, uzman írta: A routeren lévő címkén találod az IP címét, alapértelmezésben 192.168.1.1 A bőngészőből éred el. Pontosan milyen laptopod van? Addig eljutottam, ott nem találok ilyen lehetőséget. Lenovo G50, win8.1. Azóta 2 másik készülék is simán latja a wifi jelet, csak a laptop nem, ameliyk továbbra is lát minden más hálózatot, csak a sajátot nem. 12 órája, uzman írta: A router webes felületén ellenőrizd, hogy nem-e el lett rejtve a hálózatnév (ilyenkor a korábban már csatlakoztatott eszközök tudnak újra csatlakoztatni, de új eszközök nem fogják látni a hálózatot). Broadcast SSID néven kell keresni. Ha ez nem oldja meg, készíts egy képernyőképet a beállításokról és küldd el. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 1 órája, Kvazdidzs írta: És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem. A routeren lévő címkén találod az IP címét, alapértelmezésben 192.168.1.1 A bőngészőből éred el. Pontosan milyen laptopod van? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 28 perce, uzman írta: A router webes felületén ellenőrizd, hogy nem-e el lett rejtve a hálózatnév (ilyenkor a korábban már csatlakoztatott eszközök tudnak újra csatlakoztatni, de új eszközök nem fogják látni a hálózatot). Broadcast SSID néven kell keresni. Ha ez nem oldja meg, készíts egy képernyőképet a beállításokról és küldd el. És azt hogyan tegyem? Ilyen dolgot nem látok a router webes felületén. Továbbá próbálkoztam másik eszközzel (amivel korábban nem) és az is látja egyből. Persze nem csatlakozik a jelszóig, de látni látja, míg a laptop továbbra sem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 És azt hogyan tegyem? Ugyanis ha belépek a router oldalára, ott ilyesmit nem látok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 44 perce, Kvazdidzs írta: Sziasztok! A problémám ugyanez. Új telepítésű Telekom modem. Minden eszköz látja és csatlakozik, kivéve egy Lenovo G5 típusú laptop. A laptop lát sok hálózatot (a fél házat, és még az utca túloldalán levő tanári szobát is) Az nem látja a mi hálózatunkat. Az összes többi eszköz (telefonok, tablet, notebook igen). Ha telefont, vagy a tabletet használom net megosztásra, akkor a laptop is. Amit eddig találtam a neten ötletként sok mindent megpróbáltam, de siker nincs. A router Sagemcom F@ST 5670. Minden más működik rajta. van 2,4 GHz, és 5 GHz Wi-Fi is, és aktívak is. A router webes felületén ellenőrizd, hogy nem-e el lett rejtve a hálózatnév (ilyenkor a korábban már csatlakoztatott eszközök tudnak újra csatlakoztatni, de új eszközök nem fogják látni a hálózatot). Broadcast SSID néven kell keresni. Ha ez nem oldja meg, készíts egy képernyőképet a beállításokról és küldd el. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 Sziasztok! A problémám ugyanez. Új telepítésű Telekom modem. Minden eszköz látja és csatlakozik, kivéve egy Lenovo G5 típusú laptop. A laptop lát sok hálózatot (a fél házat, és még az utca túloldalán levő tanári szobát is) Az nem látja a mi hálózatunkat. Az összes többi eszköz (telefonok, tablet, notebook igen). Ha telefont, vagy a tabletet használom net megosztásra, akkor a laptop is. Amit eddig találtam a neten ötletként sok mindent megpróbáltam, de siker nincs. A router Sagemcom F@ST 5670. Minden más működik rajta. van 2,4 GHz, és 5 GHz Wi-Fi is, és aktívak is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 23, 2021 Szia Más eszközöd se csatlakozik az adott Wifi hálózatra? Próbáltad azt, hogy az operációs rendszerben törlöd a Wifi hálózatot? Milyen (szolgáltatói) eszközöd van? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok
a laptopom nem csatlakozik a Telekomos wi-fi re
minden más környékbeli hálózatot megtalál, csak a sajátunkat nem
próbáltuk már kézi beállítással is, de az sem működik
kérlek, segítsetek
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon