Casucci Posztolva ekkor: 2022. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 3. Sziasztok! Az a gondom, hogy nem tudom nézni a 16+ korhatárú filmeket. Azt írja ki, hogy a tartalom lejátszása nem lehetséges. Mit kell állítanom és hol? A segítő együttműködést nagyon köszönöm. Üdv mindenkinek! Robi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. január 4. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 4. (szerkesztve) Szia! Ez estben hibabejelentést érdemes rögzíteni, ami alapján illetékeseink kivizsgálják és javítják a problémát. Ehhez kérjük, írd meg nekünk Privát üzenetben az MT ügyfél-azonosítódat, az előfizető nevét és egy kapcsolattartó mobilszámot, ezek alapján pedig rögzítjük a bejelentést ( a gyorsabb ügyintézés érdekében a Messenger felületünkön is megkereshetsz minket: m.me/TelekomHU) Ezen felül az alábbi adatokra lenne még szükségünk a bejelentés rögzítéséhez: - A TV GO-ra történő belépéshez használt azonosítód - böngészős használat esetén a böngésződ típusa és verziószáma - App használata esetén a készüléked típusa és operációs rendszerének verziószáma Általános megoldásként böngészőben az előzmények és sütik törlését, mobilos használat esetén az alkalmazás törlésétét és újratelepítését is érdemes megpróbálni. ^Dániel Szerkesztve ekkor: 2022. január 4. Szerkesztő: Telekom szakértő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. január 3. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 3. Szia Robi! Abban az esetben lehetséges, hogy a korhatár-besorolásban érintett filmek zárolva vannak, amennyiben Gyerekzár szolgáltatás került beállításra (https://bit.ly/32PCwIe). A Telekom TV GO-ba belépve a Beállítások/Gyerekzár menüben érhető el. ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Casucci Posztolva: 2022. január 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. január 3. Szia Petra! Igen erre én is gondoltam, de nincs beállítva gyerekzár. Köszönettel: Robi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Casucci
Sziasztok!
Az a gondom, hogy nem tudom nézni a 16+ korhatárú filmeket. Azt írja ki, hogy a tartalom lejátszása
nem lehetséges. Mit kell állítanom és hol?
A segítő együttműködést nagyon köszönöm.
Üdv mindenkinek!
Robi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.