Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem átvett csomag


Tomika085

Kérdés

Üdv!

A múlt héten bementem a helyi Telekom üzletbe, hogy megújítsam a szolgáltatásaim. Minden rendben ment. Mondta az ügyintéző, hogy kapok másik router eszközt, illetve van készülékkedvezményem, válasszak valamit. Választottam egy tabletet, mert hat ingyen volt így. A napokban hozta a GLS, én viszont nem tudtam átvenni. Nem tudtam megoldani a hazamenetelt. Beszéltem a futárral, azt mondta ha nem tudom átvenni, visszaküldi. Így is lett. Mai napon megkaptam a storno számlát. A telefon előfizetésem újraindult, amit az üzletben megbeszéltünk. Az internet/telefon visszaállt a régire. 

Van lehetőségem újra élni a kedvezményekkel, ha újra kötöm az otthonit is? Készülékkedvezményem meg lesz, vagy az elúszott így? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia! Amennyiben a megrendelt eszköz visszaérkezik a központunkba, akkor az ahhoz tartozó hűségidők is törlésre kerülnek, és újra igénybe vehető a készülék-kedvezmény, és újra leadható eszközrendelés. Ha szükséges, akkor chat-es munkatársaink segítségét is kérheted, de a 1414-es számon is leadhatod készülékigényed. ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...