BJoc Posztolva ekkor: 2022. február 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 21. (szerkesztve) Kedves Telekom! Érdeklődnék, hogy Dorog városból, ha feltérképezem a hálózatot, akkor miért viszi el minden esetben a csomagokat Szegedre? Így növeli a késleltetésemet is. Üdvözlettel, BJoc Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 BJoc Posztolva: 2022. július 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. július 23. Szuperül megoldódott a problémám, már elégedett vagyok. 8-15 pingek helyett 3-4ms-eket mérek, multiplayer játékokban pedig a 34-40ms-es pingem lecsökkent 21-22ms-re, ami teljesen reális már egy optikai hálózathoz. Az oldalak pedig azonnal beugranak. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 21. Megosztás Posztolva: 2022. február 21. Szia Szerintem helyileg nem Szegeden van az eszköz, hanem csak az a neve. Geoloc szerint BP-i az IP cím Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BJoc Posztolva: 2022. február 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 21. (szerkesztve) Á értem, aha. Akkor ezzel nem nagyon lehet mit csinálni? Itt a városban a d1g1 2-4ms-eket hoz. Úgy tudom, hogy BP-n is alacsonyabb az átlag, pedig csak 35Km-re van innen. Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 21. Megosztás Posztolva: 2022. február 21. 1 órája, BJoc írta: Á értem, aha. Akkor ezzel nem nagyon lehet mit csinálni? Itt a városban a d1g1 2-4ms-eket hoz. Úgy tudom, hogy BP-n is alacsonyabb az átlag, pedig csak 35Km-re van innen. A válaszidő attól is függ, hogy a célszerver mennyire van terhelve, illetve mennyire zsúfoltak a közbenső útvonalak. Lehet, hogy 5 perc múlva fele akkorák lesznek az értékek, lehet, hogy dupla. Sajnos ez kiszámíthatatlan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BJoc Posztolva: 2022. február 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 21. (szerkesztve) Nálam igazából mindig ilyen, nem változik sokat. Annyi a pingem 28-29, mint Invinetwork 60/8.5-ös VDSL2-vel volt ezelőtt. Kicsit jobb, mint az "ősrégi" 31-33ms Inv1tel 384Kbps/64Kbps-es ADSL-lel , ha mondjuk a Quake multiplayer game-et nézem. Persze szervertől függően akár +20ms eltérés is lehet az ugyanúgy Dorogon lévő D1gi optikával szemben. Egyik régi ugyanúgy dorogi 30Megabit-es Telekomos kábelnetes ismerősöm néha jobb válaszidőket mér, mint én új optikával. Alaplapom 2.5Gbit-es Asus Rog Strix B550-A. Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
BJoc
Kedves Telekom!
Érdeklődnék, hogy Dorog városból, ha feltérképezem a hálózatot, akkor miért viszi el minden esetben a csomagokat Szegedre? Így növeli a késleltetésemet is.
Üdvözlettel,
BJoc
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.