BJoc Posztolva ekkor: 2022. február 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 21. (szerkesztve) Kedves Telekom! Érdeklődnék, hogy Dorog városból, ha feltérképezem a hálózatot, akkor miért viszi el minden esetben a csomagokat Szegedre? Így növeli a késleltetésemet is. Üdvözlettel, BJoc Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 21. Megosztás Posztolva: 2022. február 21. Szia Szerintem helyileg nem Szegeden van az eszköz, hanem csak az a neve. Geoloc szerint BP-i az IP cím Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BJoc Posztolva: 2022. február 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 21. (szerkesztve) Á értem, aha. Akkor ezzel nem nagyon lehet mit csinálni? Itt a városban a d1g1 2-4ms-eket hoz. Úgy tudom, hogy BP-n is alacsonyabb az átlag, pedig csak 35Km-re van innen. Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 21. Megosztás Posztolva: 2022. február 21. 1 órája, BJoc írta: Á értem, aha. Akkor ezzel nem nagyon lehet mit csinálni? Itt a városban a d1g1 2-4ms-eket hoz. Úgy tudom, hogy BP-n is alacsonyabb az átlag, pedig csak 35Km-re van innen. A válaszidő attól is függ, hogy a célszerver mennyire van terhelve, illetve mennyire zsúfoltak a közbenső útvonalak. Lehet, hogy 5 perc múlva fele akkorák lesznek az értékek, lehet, hogy dupla. Sajnos ez kiszámíthatatlan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BJoc Posztolva: 2022. február 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 21. (szerkesztve) Nálam igazából mindig ilyen, nem változik sokat. Annyi a pingem 28-29, mint Invinetwork 60/8.5-ös VDSL2-vel volt ezelőtt. Kicsit jobb, mint az "ősrégi" 31-33ms Inv1tel 384Kbps/64Kbps-es ADSL-lel , ha mondjuk a Quake multiplayer game-et nézem. Persze szervertől függően akár +20ms eltérés is lehet az ugyanúgy Dorogon lévő D1gi optikával szemben. Egyik régi ugyanúgy dorogi 30Megabit-es Telekomos kábelnetes ismerősöm néha jobb válaszidőket mér, mint én új optikával. Alaplapom 2.5Gbit-es Asus Rog Strix B550-A. Szerkesztve ekkor: 2022. február 21. Szerkesztő: BJoc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 BJoc Posztolva: 2022. július 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. július 23. Szuperül megoldódott a problémám, már elégedett vagyok. 8-15 pingek helyett 3-4ms-eket mérek, multiplayer játékokban pedig a 34-40ms-es pingem lecsökkent 21-22ms-re, ami teljesen reális már egy optikai hálózathoz. Az oldalak pedig azonnal beugranak. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
BJoc
Kedves Telekom!
Érdeklődnék, hogy Dorog városból, ha feltérképezem a hálózatot, akkor miért viszi el minden esetben a csomagokat Szegedre? Így növeli a késleltetésemet is.
Üdvözlettel,
BJoc
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.