sziszka860 Posztolva ekkor: 2022. április 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 4. Sziasztok, úgy tudom Vácdukán elkezdték az optikai hálózat kiépítését, valaki tud erről valamit? Pár hete beszéltem egy ügyintézővel erről, ő nem tudott mondani semmit ezzel kapcsolatban. Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. április 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. április 5. Szia! Kérjük, hogy írd meg nekünk a pontos címedet (utca és házszámra is szükségünk van, ha társasház és van emelt ajtó, akkor arra is) és ellenőrizzük. Köszönjük! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sziszka860 Posztolva: 2022. április 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 5. Kossuth Lajos út 12, nem társasház. Sima családi ház. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. április 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. április 5. 2 órája, sziszka860 írta: Kossuth Lajos út 12, nem társasház. Sima családi ház. Köszönöm Szia! Köszönjük a pontosítást! Utánakérdezünk a területileg illetékes mérnökségünkön a fejlesztésnek. Amint választ kapunk, megírjuk neked. Egy kis türelmedet kérjük. ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. április 8. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. április 8. Szia! Illetékes munkatársaink visszajeleztek a címeddel kapcsolatban. Tájékoztatásuk alapján a településen mi nem fejlesztünk és egyelőre nem is várható. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sziszka860
Sziasztok, úgy tudom Vácdukán elkezdték az optikai hálózat kiépítését, valaki tud erről valamit? Pár hete beszéltem egy ügyintézővel erről, ő nem tudott mondani semmit ezzel kapcsolatban.
Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.