Gábor0521 Posztolva ekkor: 2022. április 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 7. Kedves mindenki! Port forwarding problémával küzdök CG3000 roureren, nem tudom továbbítani a 44158-as portot, a csatolmányban lévő üzenetet kapom. Valaki küzd hasonlóval? Köszi a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. április 7. Megosztás Posztolva: 2022. április 7. (szerkesztve) Tedd ki ide, hogy pontosan miket is írtál az input mezőkbe, amik nem látszanak a képen a hibaüzenet miatt Szerkesztve ekkor: 2022. április 7. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gábor0521 Posztolva: 2022. április 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 7. Szia, Csatolva a kép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. április 7. Megosztás Posztolva: 2022. április 7. 7 perce, Gábor0521 írta: Szia, Csatolva a kép. A server IP addressnél a nulla után nincs írva semmi. Ide azt a helyi hálózati IP címet kellene beírni, amire a portot továbbítani szeretnéd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Gábor0521 Posztolva: 2022. április 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 7. Köszi szépen, most a portchecker szerint opened. Félreértettem, azt hittem a a router címét kell megadni és az automatikusan minden felhasználó címre továbbítja. (Mert 192.168.0.1-es is próbáltam) Ezek szerint mindig az adott felhasználó eszköz IP címe kell.. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gábor0521
Kedves mindenki!
Port forwarding problémával küzdök CG3000 roureren, nem tudom továbbítani a 44158-as portot, a csatolmányban lévő üzenetet kapom. Valaki küzd hasonlóval?
Köszi a választ!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.