zoli8 Posztolva ekkor: 2022. április 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 16. Sziasztok! Androidos új smartboxot, ha elviszem egy másik telekomos előfizetői helyre, akivel történetesen meg is osztottam az előfizetésemet, ott fog működni? Természetesen családon belüli másik lakásról van szó, ahol van internet előfizetésünk. Köszi előre is a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2022. április 16. Megosztás Posztolva: 2022. április 16. 1 perce, zoli8 írta: És azt az appot nem lehet leszedni arról az androidos boxról, hogy mondjuk fel lehessen tenni egyéb androidos boxra is?:) Nem, mivel ez nem egy szimpla app, hanem a firmware integrált része. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. április 16. Megosztás Posztolva: 2022. április 16. Úgy tudom, hogy bármilyen neten működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli8 Posztolva: 2022. április 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 16. És azt az appot nem lehet leszedni arról az androidos boxról, hogy mondjuk fel lehessen tenni egyéb androidos boxra is?:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2022. május 6. VIP Megosztás Posztolva: 2022. május 6. (szerkesztve) Hibaelhárítási garancián kívül fog esni. + Telekom TV GO jog megosztása szerződés szerint azonos háztartásra vonatkozik, illetve "GO" jog, tehát nem a SmartBox-ra vonatkozik. De lehet technikailag működni fog. Szerkesztve ekkor: 2022. május 6. Szerkesztő: Dave kieg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zoli8
Sziasztok!
Androidos új smartboxot, ha elviszem egy másik telekomos előfizetői helyre, akivel történetesen meg is osztottam az előfizetésemet, ott fog működni? Természetesen családon belüli másik lakásról van szó, ahol van internet előfizetésünk.
Köszi előre is a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.