Solymosi Csaba Posztolva ekkor: 2022. április 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 20. Hogy tudom beállítani a Telekom Tv vevőegységén, hogy csak a kedvenc csatornáim jelenjenek meg? Pl.: 183 csatornából csak 33 csatornát szeretnék nézni és irányítani a távirányító CH gombjaival. Válaszukat előre is köszönöm szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. április 20. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. április 20. Szia Csaba! A Telekom TV SmartBox-on a kedvencek beállításához weblapunkon ide kattintva találsz segítséget. Bízunk benne, hogy a leírtak alapján sikerül beállítanod a nézni kívánt csatornákat. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Solymosi Csaba Posztolva: 2022. április 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 20. Kedves Rita! Sajnos a Telekom Tv használati útmutatójában erről egy szó sem esik! Ott csak ennyit írnak: KEDVENC CSATORNÁK A csatornasorrend módosítására nincs lehetőség, azonban a távirányító segítségével néhány gombnyomással a csatornákat egyenként ki és bekapcsolhatod. Ha beállítod a Kedvenceket, akkor a műsorújságban csak a kiválasztott (Kedvenc) tévécsatornáid jelennek meg. A Kedvencek kiválasztásával már csak a Kedvenc lista csatornái között lehet váltani a gombokkal. A teljes csatornakínálathoz vissza kell lépni az Összes csatorna nézetbe. Sajnos itt nem találok megoldást a problémára. Nem csak a műsorújságban szeretném kezelni a kedvenceket, hanem csatornaváltáskor is mint írtam: a távirányító CH gombjaival. Vagyis ha beállítom a kedvenceket, csak azok jelenjenek meg csatornaváltáskor. Erre szeretnék kérni megoldást! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Solymosi Csaba
Hogy tudom beállítani a Telekom Tv vevőegységén, hogy csak a kedvenc csatornáim jelenjenek meg? Pl.: 183 csatornából csak 33 csatornát szeretnék nézni és irányítani a távirányító CH gombjaival. Válaszukat előre is köszönöm szépen
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.