sdavid Posztolva ekkor: 2022. május 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. május 14. Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz hálózatfejlesztés a 3. kerületben Kinizsi utcában? A mostani leggyorsabb elérhető internet feltöltési sebessége csak 25 Mbps. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. május 16. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. május 16. Szia! Megnéztünk néhány véletlenszerű házszámot az utcában és mindenhol elérhetőnek mutatja a rendszer az 1000 Mbit-es csomagunkat koax hálózaton. Fejlesztések elsősorban olyan területeken várhatóak, ahol még egyáltalán nem vagyunk jelen, vagy csak DSL hálózatunk érhető el. A feltötlési sebesség koax hálózaton valóban csak 25 Mbps jelenleg a gigabites csomagban is, ennek változásáról jelenleg nincs információnk. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sdavid Posztolva: 2022. május 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. május 20. Egy Telekomos szerelő azt mondta 2019 végén hogy most még csak 25 Mbps de 200 Mbps-ot terveznek, fejleszteni fogják, de az óta se fejlesztették. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandi1986 Posztolva: 2022. június 27. Megosztás Posztolva: 2022. június 27. Üdv én is hálózatfejlesztésről érdeklődnék. hogy van e esetleg valami információ elég régóta ígérték. Pletykák szerint idén lesz valami igaz e ez? Cím: 8372 Cserszegtomaj Kápolna sor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. június 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. június 27. 6 órája, Bandi1986 írta: Üdv én is hálózatfejlesztésről érdeklődnék. hogy van e esetleg valami információ elég régóta ígérték. Pletykák szerint idén lesz valami igaz e ez? Cím: 8372 Cserszegtomaj Kápolna sor Szia! Helyileg illetékes műszaki csoportunk tájékoztatása szerint 2022-ben sajnos nem várható fejlesztés Cserszegtomajon, későbbi tervekről egyelőre nincs információnk. Megértésedet köszönjük. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fige.roland Posztolva: 2022. június 27. Megosztás Posztolva: 2022. június 27. Üdv! Érdeklődni szeretnék,hogy Budapesten XX. Kerületben a Szegfű utcában mikorra várható sávszélesség bővítés ? Jelenleg 30mbit/s érhető el ami elég kevés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sdavid
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz hálózatfejlesztés a 3. kerületben Kinizsi utcában? A mostani leggyorsabb elérhető internet feltöltési sebessége csak 25 Mbps.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.