Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hálózat fejlesztés

Viewer

Kérdés

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy több évnyi ígérgetés után mikor lesz végre hálózat fejlesztés a X.-ker Szegély utcában és környékén?
A jelenlegi 30MB/ S-es  DSL már elég elavult, és nevetséges. A Diginél már ezen a helyen optikai hálózat van!!!

Ha nem kötne a hűségidő már átszerződtem volna.....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
Posztolva: (szerkesztve)

Sziasztok!
Akkor most majdnem 3 évvel később ÚJRA feltenném a kérdést!!!
Mégis mikor lesz a X.-ker Szegély utcában "normális" Telekom hálózat ???????? Mert azért 2025-ben már tényleg egy vicc a DSL !!! Az ország sok eldugottab részében is van már optikai hálózat.
Vagy ha nem akarnak kiépíteni (mert nem éri meg vagy bármi okból ) akkor ezt miért nem mondják ki ahelyett hogy hülyítik az előfizetőket????

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Viewer
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia Viewer! Hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon: https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes, ahol a pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Gigaerős hálózatunk a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhető legyen. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz értesítőnkre, melyben jelezzük, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal. ^Lia 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kedves Lia!
Mondanám,hogy "Köszönöm a választ", de ahhoz érdemben valami olyat vártam volna ami tényleg "kézzel fogható" infót tartalmaz. 
Mint láthattad ez a poszt 2022.Június .9-én keltezett. Akkor Judit a telekom részéről írt ide ,valamint privátban is kaptam egy bővebb választ. Amelyben ezt írta : " 
Szia! 
A hálózat kiépítése folyamatban van. Sajnos egy új hálózat megépítése során rengeteg nehezítő és lassító tényező van, ami befolyásolja az elkészülést. Valamint ezt követően még engedélyekre is várni kell, hogy átadhassuk az új hálózatot. Ez egy hosszabb folyamat. A kiépítés több ütemben történik, és nagyobb területeket egyszerre kapcsolunk a hálózatra. Így sok esetben előfordul, hogy már a fizikális kiépítés megtörtént, de még nincs átadva, és üzembe helyezve. Jelenleg ennyi információt tudunk megosztani Veled, hogy tervezetten év végén kerülhet átadásra az új hálózat. Bízunk megértésedben. ^Judit"
Nos azóta lassan eltelt 3 év és még mindig semmi változás!!!! Nem,hogy optikai hálózat nem elérhető de még nyamvadt KOAX kábel sem!
Tehát ezek után amikor kapok egy linket amit megnyitva és a címemet beírva sem találok semmilyen irformációt fejlesztésről (ráadásul ezt magamtól is megtaláltam az oldalon) nem tudok udvariasan reagálni.A linken annyit mutat,hogy feliratkozhatom értesítésre illetve,mi a jelenleg elérhető sávszélesség. Jópár évben feliratkoztunk az értesítőre amire soha nem jön semmilyen értesítés!
Szóval mivel  kb 5-6 éve játszák velünk ezt a "játékot" , sokkal korrektebbnek tartanám,hogy a hitegetés,hülyének nézés helyett kapnék egy konkrét választ.
Akár azt,hogy a Telekomnak nem éri meg ezen a területen hálózat fejlesztést végezni  ezért nem is tervezi .
Vagy egy konkrét dátumot amikor végre történik valami. Mert a 2022-es válasszal ellentétben is pontosan tudom,hogy a Telekom egy kapavágást sem,de még egy szög beverést sem tett ezen a területen "hálózatfejlesztés" címén!

Nagyon inkorrektnek tartom,hogy az árak folyamatosan emelkednek,de a szolgáltatás az még mindig a 2000-res  évek eleji szinten van Kőbánya ezen részén!
Évek óta az megy,hogy ha az első félévben kédezem a Telekom ügyfélszolgálatát ebben a témában akkor azt mondják "év vége felé várható " ha pedig év vége felé érdeklődöm akkor meg azt,hogy "következő év első fellében várható". MIért kell folyamatosan HAZUDNI ??? Félreértés elkerülés végett nem az alkalmazottakat hibáztatom.Nekik megmondják mit mondjanak / mondhatnak. Ezt jól tudom.
A cég üzletpolitikája gusztustalan ezen a téren......

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Posztolva: (szerkesztve)

Kedves Kata!
HA feliratkozom ( Amit egyébként az elmúlt  években már többször megtettem ) akkor hamarabb fog valami történni???
Mint azt tegnap is leírtam közel 5 -6 éve !!! hitegetnek azzal,hogy már folyamatban van és mégsem történik SEMMI !!!! Akkor a feliratkozásom változtat bármin is ????
Vagy iratkozzunk fel és  várakozzunk újabb 5-6 évet ? Látom sikerült megtaláni a választ a problémára amiről írtam....

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Viewer
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...