Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Új / optikai hálózat kiépítése


Bálint

Kérdés

Tisztelt Telekom,

Arról szeretnék érdeklődni, hogy Szolnokon a Gutenberg tér közterületen mikor várható az optikai kábel behúzása? Körülbelül húsz éve csak ADSL van, és az Önök szolgáltatásával maximum 10 Megabit sebesség érhető el letöltésre, 1 Megabit feltöltésre.

Minden az interneten van és az emberek egy része távolról dolgozik (köztük én is), valamint minden multimédia tartalom jóval nagyobb, mint amire ez a hálózati kapacitás már elég. Egy Zoom, vagy Microsoft Teams meetingre is kevés a kapacitás, folyamatosan megszakad, és lassú, valamint a mobilinternetemet kell arra elhasználnom, hogy egyáltalán dolgozni tudjak. Nem szeretném a mobilinternetemet erre használni, de muszáj, mivel az Önök szolgáltatása alkalmatlan arra, hogy dolgozzak vele.

Többször kerestem Önöket telefonon az évek folyamán, mindig annyiban maradtunk, hogy a kollégák megnézik, de egy alkalom kivételével sosem kaptam választ azon kívül, hogy az optikai kábel nincs behúzva.  Nem csak én szeretném a téren és a házban az új internetet.

Pár utcával arrébb elérhető az optika, nem csak Önöknél, de másik szolgáltatónál is.

Jó lenne, ha végre, 2022-ben egy megyeszékhelyen, a belváros tövében elérhető lenne az optika, és nem a mobilinternetemmel kéne szórakoznom, mintha a puszta közepén lennék, mert ez nevetséges.

Válaszukat köszönöm előre is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...