Bálint

Új / optikai hálózat kiépítése

Kérdés

Tisztelt Telekom,

Arról szeretnék érdeklődni, hogy Szolnokon a Gutenberg tér közterületen mikor várható az optikai kábel behúzása? Körülbelül húsz éve csak ADSL van, és az Önök szolgáltatásával maximum 10 Megabit sebesség érhető el letöltésre, 1 Megabit feltöltésre.

Minden az interneten van és az emberek egy része távolról dolgozik (köztük én is), valamint minden multimédia tartalom jóval nagyobb, mint amire ez a hálózati kapacitás már elég. Egy Zoom, vagy Microsoft Teams meetingre is kevés a kapacitás, folyamatosan megszakad, és lassú, valamint a mobilinternetemet kell arra elhasználnom, hogy egyáltalán dolgozni tudjak. Nem szeretném a mobilinternetemet erre használni, de muszáj, mivel az Önök szolgáltatása alkalmatlan arra, hogy dolgozzak vele.

Többször kerestem Önöket telefonon az évek folyamán, mindig annyiban maradtunk, hogy a kollégák megnézik, de egy alkalom kivételével sosem kaptam választ azon kívül, hogy az optikai kábel nincs behúzva.  Nem csak én szeretném a téren és a házban az új internetet.

Pár utcával arrébb elérhető az optika, nem csak Önöknél, de másik szolgáltatónál is.

Jó lenne, ha végre, 2022-ben egy megyeszékhelyen, a belváros tövében elérhető lenne az optika, és nem a mobilinternetemmel kéne szórakoznom, mintha a puszta közepén lennék, mert ez nevetséges.

Válaszukat köszönöm előre is.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia Bálint!

Nagyon sajnáljuk a hálózattal tapasztaltakat! Kérjük, hogy írd meg nekünk privát üzenetben a pontos címedet ( házszám illetve ha van emelt ajtószám, akkor azt is) és ellenőrizzük, hogy fejlesztésünk mikor várható a területen. ^Szilvia 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most