Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Maglód hálózatfejlesztés


gresco55

Kérdés

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia! Szeretnénk tájékoztatni, hogy kaptunk egy friss információt, miszerint sajnos mégsem lehet elvégezni az adott címen a kiépítést. Ennek oka, hogy az érintett utcaszakasz magántulajdonként van nyilvántartva, ezáltal minden ott lakótól építési engedély lenne szükséges ahhoz, hogy a hálózat kiépíthető legyen. Ez sajnos meghiúsult, mert nem mindenki járult hozzá. Jelenleg nincs lehetőségünk  várható dátummal szolgálni, hogy a jövőben megvalósulhat-e a fejlesztés a címen. Elnézésed kérjük, amiért előzőleg ettől eltérő információt adtunk! ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia! Az érintett utcaszakasz (ami így önmagában nem is pontos megfogalmazás, mert nem tudom hogy ez melyik utcaszakaszt akarja jelenteni), ami előttünk húzódik az egészen biztosan nem magántulajdon, sem a többi, ami az Ecseri utca felől jön. Onnan vagyok teljesen biztos benne hogy az ideköltözésünk folyamata alatt vette át az önkormányzat az előttünk lévő részt és véglegesen is közterület lett.

A másik ami számomra érthetetlen, hogy 9 hónapja már elindult a felmérés és engedélyeztetés, ez hogy lehet hogy csak most jött elő. Abban segítsetek, hogy hogyan tudnék olyan emberrel beszélni, aki a projektért felelős és vele tudok egyeztetni, mert ez önmagában nagyon felületes indoklás és szeretném valakivel átbeszélni, aki kompetens az ügyben. Tegnap már leszerződtem a szolgáltatásra, szóval ennek megfelelően valaki jöjjön ki a megbeszélt idősávban és egyeztessük le a lehetőségeket, mert azt gondolom, hogy meg tudja ezt oldani a Telekom, ha akarja, de valahol elcsúsztak az információk. Mellettünk egy házzal ugyanabban az utcában ***** optika elérhető és nincs sehol magánút a környéken.

Hogyan tudnék egy illetékessel beszélni? 4 lakóházba kellene mindenkinek itt a szomszédságban kábeles internet… köszönöm előre is!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...