Kérdés

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Maglód, Hold utca 4. szám esetében hogyan áll az optikai hálózatbővítési projekt? Látható már nagyjából, hogy mikor lesz elérhető itt is a szolgáltatás? Köszönöm előre is!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Szia! Az érintett utcaszakasz (ami így önmagában nem is pontos megfogalmazás, mert nem tudom hogy ez melyik utcaszakaszt akarja jelenteni), ami előttünk húzódik az egészen biztosan nem magántulajdon, sem a többi, ami az Ecseri utca felől jön. Onnan vagyok teljesen biztos benne hogy az ideköltözésünk folyamata alatt vette át az önkormányzat az előttünk lévő részt és véglegesen is közterület lett.

A másik ami számomra érthetetlen, hogy 9 hónapja már elindult a felmérés és engedélyeztetés, ez hogy lehet hogy csak most jött elő. Abban segítsetek, hogy hogyan tudnék olyan emberrel beszélni, aki a projektért felelős és vele tudok egyeztetni, mert ez önmagában nagyon felületes indoklás és szeretném valakivel átbeszélni, aki kompetens az ügyben. Tegnap már leszerződtem a szolgáltatásra, szóval ennek megfelelően valaki jöjjön ki a megbeszélt idősávban és egyeztessük le a lehetőségeket, mert azt gondolom, hogy meg tudja ezt oldani a Telekom, ha akarja, de valahol elcsúsztak az információk. Mellettünk egy házzal ugyanabban az utcában ***** optika elérhető és nincs sehol magánút a környéken.

Hogyan tudnék egy illetékessel beszélni? 4 lakóházba kellene mindenkinek itt a szomszédságban kábeles internet… köszönöm előre is!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Szeretnénk tájékoztatni, hogy kaptunk egy friss információt, miszerint sajnos mégsem lehet elvégezni az adott címen a kiépítést. Ennek oka, hogy az érintett utcaszakasz magántulajdonként van nyilvántartva, ezáltal minden ott lakótól építési engedély lenne szükséges ahhoz, hogy a hálózat kiépíthető legyen. Ez sajnos meghiúsult, mert nem mindenki járult hozzá. Jelenleg nincs lehetőségünk  várható dátummal szolgálni, hogy a jövőben megvalósulhat-e a fejlesztés a címen. Elnézésed kérjük, amiért előzőleg ettől eltérő információt adtunk! ^Petra

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia @gresco55!

A címen beállításra került az optikai hálózat. Az elérhető ajánlatokat honlapunkon tekintheted meg, a cím megadását követően.

^Levente

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Egyeztetünk munkatársainkkal, válaszunkig türelmedet nagyon köszönjük! ^Szilvia 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most