Bónis Márta Posztolva ekkor: 2022. augusztus 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 21. Nem tudom a TV készüléket a távirányítóval bekapcsolni... Wandával már beszéltem, a 3 és 7 billentyű egyszeri megnyomása nem segít!!! Mi a teendő??? Kikapcsoltam, áramtalanítottam... nem segített... Bajnán vagyok!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 21. Távirányítónkkal, csak abban az esetben kapcsolható be maga a TV készülék, ha megtörténik ehhez a beállítás. Amennyiben ez nem történt meg, a távirányítónk, csak a beltéri egységet irányítja. A beállításról bővebben itt olvashatsz: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis_taviranyito_hasznalati_utmutato.pdf Bízunk benne, hogy a leírásban található beállítással sikerül végrehajtani a módosítást. ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bónis Márta
Nem tudom a TV készüléket a távirányítóval bekapcsolni... Wandával már beszéltem, a 3 és 7 billentyű egyszeri megnyomása nem segít!!! Mi a teendő???
Kikapcsoltam, áramtalanítottam... nem segített...
Bajnán vagyok!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.