benjr

0 azaz 0 le és feltöltési sebesség

Kérdés

Kérdésem lenne, hogy mi a rohadt szarért van az hogy mostmár hónapok óta ***** instabil a ***** szolgáltatásotok, illetve a mai napon elértük a 0 szintet feltöltési sebességben egy gigás szolgáltatásnál, értém én van minimum válalt, meg hát persze karbatartás, de az elmúlt 3 hónapban minden nap karbantartottatok vagy mi a ***** van? 

Még a rohadt képet a tesztről sem tudom ide feltölteni normálisan, mert olyan rohadt ***** a szolgáltatás minősége, hogy tarthatatlan kérme Önöket, nyomatékosan, hogy valamit csináljanak, 15. kerületben.

asd.png

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia! A 15. kerületben jelenleg központi hiba van, melyről tudunk és a javítását elkezdtük, hibajegy száma: 109779847. A mért sebesség csökkenést emiatt tapasztalod, így türelmedet kérjük és köszönjük, míg a hibaelhárítás megtörténik. Egy-két napon belül majd javasoljuk, hogy áramtalanítsd le minden eszközödet, majd első körben a modemet kapcsold vissza és mikor a rendszer helyreállt, akkor a vevőegységeket is és tekintsd meg a működéseket (UTP kábelre csatlakozva).  ^Noel

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most