Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

Tisztelt Telekom Fórum!

Nem régen hosszabbítottam meg Telekom előfizetéseimet (IP TV és Internet). Az internetkapcsolat optikai kábelen épül fel. Az ügyintéző, tekintettel az üvegszálas átvitelre, felajánlotta, hogy ha akarom, gyorsabb internetre válthatok.  Tanácsát megfogadva, meg is kötöttem az új szerződést IPTV M  és Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomagra.

Bíztam abban, hogy valóság lesz a lényegesen gyorsabb  le és feltöltés, azaz  gördülékenyebb lesz internetes tevékenységem.

Ezzel szemben nem tapasztalok javulást. Nagyon gyakran kimondottan lassú a netem. A belassulást sokszor az IPTV-n is észlelem. Előfordul, hogy pl. TV csatornaváltás esetén hiába akarok más  adóra átkapcsolni, a beltéri egységen megjelenik az új csatorna száma, de a kép még mindig az előző csatorna kimerevedett kockáját mutatja.

Végeztem egy sebességtesztet, amit mellékelek.

Megkérdezem, ezek az adatok elfogadhatóak e 1000/100 díjcsomag esetén? Hogyan lehet ténylegesen érezhetővé tenni az elméletileg gigaerős net előnyeit, kiküszöbölni a TV esetében jelzett durva belassulást?

Várom szíves válaszukat, javaslataikat!

Köszönettel: György Béla

2022-11-03 at 08-02-07 Speedtest - Sebességmérés - speedmeter.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Üdvözletem!

A maximális sebesség eléréséhez szükség van megfelelően erős számítógépes konfigurációra és legalább gigabites csatlakozásra, ezt ellenőrizni kellene. A Tv sebessége viszont nem elfogadható, ez független a felhasználótól, be kellene jelenteni hibára - akár az internet sebességét is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...