Ugrás a tartalomhoz
  • 0

4G router MultiSIM probléma, véletlenszerű lecsatlakozások


tGábor

Kérdés

Nemrég bővítettem a szolgáltatásomat Korlátlan NET Okosvilágra amihez kértem egy fizikai MultiSIM-et, valamint a Telekomnál vásároltam egy 4G Wifi routert (Alcatel HH71VM). Ebbe helyeztem be a MultiSIM-et, viszont az internet véletlenszerű időközönként (de naponta minimum 3-4 alkalommal) megszakad, a router lekapcsolódik a hűlózatról, majd rövid idő elteltével vissza (kb egy perc).

Esetleg tudna valaki segíteni, hogy mi okozhatja a problémát?

Már többször telefonáltam a 1414-re, chaten is többször jeleztem a dolgot de eddig a Telekomtól érdemi választ nem kaptam. Az első hibajegyemet is annyival zárták le, hogy "Telekom oldalon nem találtunk hibát". Ezzel viszont sokra nem megyek, mert a probléma azóta is fennáll. Router reset megvolt többször is, ahogy az újraindítás is. Internetprofilt a router automatikusan felismerte, azon nem változtattam.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szis szurkosj! Alapvetően nem gond, ha a Multi SIM kártát 4G routerben használod, a probléma az eszközben a hálózatban vagy pedig a SIM kártyában keresendő, Első körben javasoljuk, hogy  a Multi SIM kártyát  helyezd át át egy másik telefonba, okosórába és nézd meg, hogy így is észlelhető-e a probléma. Amennyiben igen, akkor érdemes egy hibabejelentést kezdeményezni, amit a chaten keresztül is elindíthatsz. Munkatársaink ez alapján egy részletes vizsgálatot fognak indítani. ^Gabriella

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...